Η Ιβάνκα εξοργίζει τους Αμερικανούς: Ποζάρει με τουαλέτα που θυμίζει κουβέρτες προσφύγων

Η Ιβάνκα εξοργίζει τους Αμερικανούς: Ποζάρει με τουαλέτα που θυμίζει κουβέρτες προσφύγων

H ασημί τουαλέτα που φόρεσε αξίας 5.000 δολαρίων του διάσημου οίκου Carolina Herrera
καταστρέφει ακόμη περισσότερο το προφίλ της κόρης του Τραμπ 

Η Ιβάνκα εξοργίζει τους Αμερικανούς: Ποζάρει με τουαλέτα που θυμίζει κουβέρτες προσφύγων
Η αγαπημένη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ
, Ιβάνκα  εξοργίζει τους συμπολίτες της ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με μία ασημί τουαλέτα, την ώρα που στις ΗΠΑ οι διαδηλωτές ξεχύνονταν στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προεδρικό διάταγμα κατά προσφύγων
Κλείσιμο
των μεταναστών. 

Η επίμαχη φωτογραφία που καταστρέφει το κοινωνικό προφίλ της Ιβάνκα Τραμπ 


     
Η Ιβάνκα Τραμπ φόρεσε την καλύτερή της τουαλέτα, χρώματος ασημί, που σε πολλούς θύμιζε τις ισοθερμικές κουβέρτες που προστατεύουν τους πρόσφυγες από το κρύο.

Το φόρεμα της Ιβάνκα θύμιζε την ισοθερμική κουβέρτα που φορούν οι πρόσφυγες, όπως αυτή που φορά το κοριτσάκι από τη Συρία 



Το ζευγάρι πόζαρε λίγο πριν μεταβεί στο ετήσιο δείπνο του κλαμπ Αlfara κι όταν η Ιβάνκα ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία της με το σύζυγό της να χαμογελούν στο φακό - εκείνος φορώντας σμόκιν κι εκείνη την μακριά τουαλέτα - δεν άργησαν τα επικριτικά σχόλια των χρηστών.

Σε χρόνο ρεκόρ το Twitter κατακλύστηκε από σχόλια και φωτογραφίες με τους χρήστες να προσάπτουν στην Ιβάνκα ότι ζει σ΄έναν άλλο κόσμο, στον κόσμο της αναισθησίας, της υπερβολής. 
 
«Άκαρδο tweet από την Ιβάνκα Τραμπ καθώς εκατοντάδες χιλιάδες βγαίνουν στους δρόμους για να προστατεύσουν τους μουσουλμάνους πρόσφυγες από την απέλαση», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Τwitter.
 
Ιβάνκα, ποια το φόρεσε καλύτερα; διερωτάται άλλος χρήστης αναρτώντας μία φωτογραφία ενός μικρού κοριτσιού από τη Συρία που έφθασε στην Ελλάδα με βάρκα προσφύγων και είναι τυλιγμένο με μία από τις ισοθερμικές κουβέρτες.


 
«Αν δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι», γράφει άλλος χρήστης βλέποντας τη φωτογραφία με την Ιβάνκα να ποζάρει με το μακρύ φόρεμα, αξίας πέντε χιλιάδων δολαρίων. Η ασημί τουαλέτα φέρει την υπογραφή του διάσημου οίκου Carolina Herrera. 

Με αφορμή το προεδρικό διάταγμα Τραμπ που στοχοποιεί τους Μουσουλμάνους, ένας χρήστης έσπευσε να υπενθυμίσει στον σύζυγο της Ιβάνκα, Τζάρεντ Κούσνερ, την ιστορία των προγόνων του.

«Όταν οι προπαππούδες του Κούσνερ κυνηγήθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι από τους Ναζί,  αναζήτησαν καταφύγιο στις ΗΠΑ...».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης