Εικόνες από τη μεταφορά 137 τίγρεων από βουδιστικό μοναστήρι

Εικόνες από τη μεταφορά 137 τίγρεων από βουδιστικό μοναστήρι

Συμμετέχουν σχεδόν 1.000 άτομα από διάφορες ειδικότητες, καθώς η μεταφορά των άγριων ζώων απαιτεί ειδική μέριμνα και ειδική συμπεριφορά

Εικόνες από τη μεταφορά 137 τίγρεων από βουδιστικό μοναστήρι
Εικόνες από την επιχείρηση μεταφοράς 137 τίγρεων, τις οποίες εξέτρεφαν και ακολούθως πουλούσαν σε ιδιώτες και ζωολογικούς κήπους, βουδιστές μοναχοί στην Ταϊλάνδη, έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές.

Ο βουδιστικός ναός του Καντσαναμπούρι είχε αναπτύξει μία άκρως επικερδή επιχείρηση, εξασφαλίζοντας άδεια από την κυβέρνηση, η απόφαση της οποίας παραβίαζε όλες τις διεθνείς συνθήκες και νόμους.

Κλείσιμο


Η επιχείρηση μεταφοράς ξεκίνησε τη Δευτέρα (30/5) και θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Συμμετέχουν σχεδόν 1.000 άτομα από διάφορες ειδικότητες, καθώς η μεταφορά των άγριων ζώων απαιτεί ειδική μέριμνα και ειδική συμπεριφορά.

Στους μοναχούς απαγγέλθηκαν βαριές κατηγορίες για την εκτροφή και εμπορία των άγριων ζώων, τις οποίες ωστόσο αρνήθηκαν, δίχως να εξηγήσουν πώς βρέθηκαν όλες αυτές οι εγκαταστάσεις μέσα στο βουδιστικό ναό.

Οι βουδιστές μοναχοί χρησιμοποιούσαν επίσης, τα ζώα για να αποσπούν χρήματα από τους τουρίστες που επισκέπτονταν την περιοχή, οι οποίοι πλήρωναν εισιτήριο για να τα δουν και να τα ταΐσουν, παρ' ότι είχε απαγορευτεί ρητώς κάτι τέτοιο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη μεταφορά των πανέμορφων αιλουροειδών...










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης