Ο Έλτον Τζον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση του πρώην σωματοφύλακά του

Ο Έλτον Τζον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση του πρώην σωματοφύλακά του

Η υπόθεση εκδικάζεται στο ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνια όπου έρχονται στην επιφάνεια αρκετές γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την «σχέση» των δύο ανδρών

Ο Έλτον Τζον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση του πρώην σωματοφύλακά του
Ο Σερ Έλτον Τζον βρίσκεται αυτή την εποχή στα δικαστήρια γιατί σύμφωνα με καταγγελίες που έκανε ο πρώην σωματοφύλακάς του Τζέφρι Βενινγκερ, ο Σερ ασκούσε επάνω του σεξουαλική παρενόχληση, αγγίζοντάς τον στα γεννητικά όργανα, τρίβοντάς του της ρόγες ενώ απαιτούσε να του απευθύνεται λέγοντας «πες γεια στον θείο Έλτον».

Στο ανώτερο δικαστήριο της Καλιφόρνια όπου αυτές τις ημέρες διεξάγεται η δίκη, έρχονται στην επιφάνεια πικάντικες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή των δύο ανδρών, με τον σωματοφύλακα να υποστηρίζει ότι σε κάποιο ταξίδι στο οποίο βρίσκονταν μόνοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ο διάσημος ποπ τραγουδιστής και συνθέτης τον είχε αρπάξει από τα γεννητικά όργανα. Σύμφωνα με τα έγγραφα που έφθασαν στο δικαστήριο, ο Σερ στην συνέχεια προσπάθησε να τον γδύσει ενώ του ζητούσε να βγάλει τα γεννητικά του όργανα έξω από το παντελόνι.

Από την πλευρά του ο Έλτον Τζον αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι είναι πλήρως αναληθείς. Όπως μάλιστα είπε στο δικαστήριο, πρόκειται για μία αβάσιμη αγωγή που ασκείται από έναν δυσαρεστημένο πρώην συνεργάτη του που επιδιώκει να πάρει μια υψηλή αμοιβή μέσω της δικαστικής οδού. 

Κλείσιμο
Ο Βένινγκερ είχε παραιτηθεί από τις υπηρεσίες του δίπλα στον Έλτον Τζον από τον Σεπτέμβριο του 2014, ύστερα από μία 12ετία δίπλα του. Οι απαιτήσεις του πάντως από αυτήν την δικαστική διαμάχη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αν και είναι γνωστή η περιουσία του Έλτον Τζον η οποία ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια ευρώ. Ο άλλοτε σωματοφύλακας πάντως επιμένει ότι θα πάει μέχρι τέλους την υπόθεση καθώς υποφέρει σωματικά και ψυχικά από τον φόβο που ένοιωσε κοντά στον δημοφιλή τραγουδιστή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης