Ιταλία: Πυρπόλησε την έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί «ήταν πολύ όμορφη»

Ιταλία: Πυρπόλησε την έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί «ήταν πολύ όμορφη»

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Σώο το μωρό που γεννήθηκε με καισαρική – Ο δράστης ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να την σκοτώσει

Ιταλία: Πυρπόλησε την έγκυο πρώην σύντροφό του γιατί «ήταν πολύ όμορφη»
Η σχέση τους είχε τελειώσει, όμως, εκείνος δεν ήθελε να το παραδεχτεί, άλλωστε η αγαπημένη του κυοφορούσε το παιδί του, το οποίο κατάφερε να συλλάβει έπειτα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Η ζήλεια του είχε θολώσει τη σκέψη και όταν έμαθε πως η γυναίκα που ισχυριζόταν ότι λάτρευε τον είχε διαγράψει από τη ζωή της επιλέγοντας να βρει την πραγματική αγάπη στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα, εκείνος αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε όλα….

Ο λόγος για τον 40χρονο Πάολο Πιετροπάολο από την Νάπολη της Ιταλίας, ο οποίος όχι μόνο γρονθοκόπησε την νεότερη πρώην σύντροφό του, Ιλένια Καιάτζο, αλλά την περιέλουσε με οινόπνευμα και την πυρπόλησε!

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο άνδρας επικοινώνησε με την Καιάτζο, η οποία διένυε τον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης και αφού συμφώνησε να συναντηθούν, την παρέσυρε στο δρόμο έξω από την κατοικία της όπου τη γρονθοκόπησε άγρια. Ένας γείτονας που αντιλήφθηκε το περιστατικό έσπευσε να προστατεύσει τη γυναίκα και να διώξει μακριά τον 40χρονο, ο οποίος, όμως, λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε κρατώντας ένα μπουκάλι οινόπνευμα και έναν αναπτήρα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και δίχως ο άνδρας να μπορέσει να αντιδράσει, ο Πιετροπάολο περιέλουσε και πυρπόλησε την Καιάτζο. Ο γείτονας έτρεξε να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει το σώμα της εγκύου χρησιμοποιώντας το λάστιχο της αυλής.

«
Κλείσιμο
Τον είδα που πήγε να πάρει ένα μπουκάλι από το αυτοκίνητο. Από τη μυρωδιά κατάλαβα ότι ήταν οινόπνευμα. Προσπάθησα να το πιάσω, αλλά δεν τα κατάφερα και μετά είδα εκείνη να είναι τυλιγμένη στις φλόγες», δήλωσε ο Τζενάρο Τασιέρι στην ιταλική αστυνομία.

Ο 40χρονος δράστης μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του, όπου έπειτα από μία «τρελή» κούρσα σε κεντρική λεωφόρο και αφού προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα, συνελήφθη από την αστυνομία.

Τώρα, και ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να έχουν προχωρήσει σε επείγουσα καισαρική τομή για να σώσουν το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, ο Πιετροπάολο υποστηρίζει ότι «τυφλώθηκε» από τη ζήλεια.

Μάλιστα, με απύθμενο θράσος ισχυρίζεται πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τη γυναίκα, απλώς να… της σημαδέψει το πρόσωπο γιατί είναι πολύ όμορφη!

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται ο 40χρονος, ο οποίος έκανε χρήση ναρκωτικών, είχε σχεδιάσει στο παρελθόν να τη δολοφονήσει, καθώς σε σημειώσεις που κρατούσε είχε αναφέρει πως ήθελε να την παρασύρει με το αυτοκίνητό του ενώ εκείνη θα διέσχιζε τη διάβαση πεζών, αλλά και να την στραγγαλίσει.

Ο δράστης προφυλακίστηκε και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης