Ο Μπαράκ Ομπάμα τρώει αποφάγια αρκούδας στην Αλάσκα

Ο Μπαράκ Ομπάμα τρώει αποφάγια αρκούδας στην Αλάσκα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου «Running wild» με τον Μπίαρς Γκρίλς

Ο Μπαράκ Ομπάμα τρώει αποφάγια αρκούδας στην Αλάσκα
Μία περιπέτεια στην Αλάσκα έζησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ την οποία κατέγραψαν μάλιστα οι κάμερες του ΝΒC. 

Έτσι την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου όσοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνδρομητικό κανάλι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Μπαράκ Ομπάμα να ανάβει φωτιά στην ύπαιθρο, να ψήνει ψάρια δίπλα σε ποτάμι της Αλάσκας και να τρώει μισοφαγομένο σολομό από μία αρκούδα.



Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ που συμμετείχε στο γνωστό τηλεοπτικό σόου «Running wild» με τον Μπίαρ Γκρίλς, ακολουθώντας τα βήματα των Μπεν Στίλερ, Κέιτ Γουίνσλετ και Zac Efron.
Κλείσιμο

Η ιδέα για αυτό το επεισόδιο μάλιστα ήρθε από τον Λευκό Οίκο, όπως λέει ο παρουσιαστής. Το επιτελείο του κανόνισε τα πάντα σχετικά με τη συμμετοχή του προκειμένου να παρατηρήσουν και να συζητήσουν από κοινού τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην περιοχή με αφορμή τη δραματική συρρίκνωση του παγετώνα Exit.

«Είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της προεδρίας του», είπε ο  Γκρίλς σε πρόσφατες δηλώσεις του και τόνισε: «υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια της ξενάγησης που έπρεπε να τσιμπήσω τον εαυτό μου και να σκεφτώ: «είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ».



Το επεισόδιο γυρίστηκε στις αρχές του Σεπτέμβρη και στόχο έχει να επιστήσει την προσοχή του κόσμου στις κλιματικές αλλαγές. 

Ο ίδιος μάλιστα λέει πως ο Ομπάμα είναι πολύ ταπεινός και είναι επικεντρωμένος στην οικογένειά του και απλά τυχαίνει να είναι ο  πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης