#A320: Τραγική φιγούρα ο διευθυντής του σχολείου των νεκρών μαθητών

#A320: Τραγική φιγούρα ο διευθυντής του σχολείου των νεκρών μαθητών

Σοκ, θρήνος και πένθος στο σχολείο των 16 μαθητών του μοιραίου Airbus - Βουβός πόνος στη γερμανική πολή του Χάλτερν η οποία θρηνεί τον άδικο χαμό μαθητών του τοπικού γυμνασίου, αλλά και δυο καθηγητών που επέβαιναν στο μοιραίο Airbus που συνετρίβη, στις γαλλικές Αλπεις

#A320: Τραγική φιγούρα ο διευθυντής του σχολείου των νεκρών μαθητών
Σοκ, θρήνος, πένθος, απελπισία και απόγνωση.Τίποτε άλλο.Βουβός πόνος έχει «σκεπάσει» τη γερμανική πόλη του Χάλτερν στη Γερμανία, η οποία θρηνεί τον άδικο χαμό 16 μικρών παιδιών, μαθητών του τοπικού γυμνασίου, αλλά και δυο καθηγητών που επέβαιναν στο μοιραίο Airbus που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις.

Δεκαέξι αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 14 έως 15 ετών και οι δύο γερμανοί καθηγητές- συνοδοί που επέβαιναν στο μοιραίο AirBus δεν μπόρεσαν να φανταστούν το άσχημο παιχνίδι που θα τους έπαιζε η μοίρα...

Κλείσιμο
Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία του διευθυντή του σχολείου, Ούλριχ Βέσελ, ο οποίος απαθανατίζεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.



«Εκφράζουμε τη θλίψη μας στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών, που έχασαν τα πολυαγαπημένα παιδιά τους. Πρόκειται για μια τραγωδία που μας αφήνει όλους άφωνους. Μέχρι να ξεπεραστεί αυτός ο πόνος, ο δρόμος είναι σίγουρα μακρύς...».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Guardian» ο διευθυντής του σχολείου εξέφρασε και τις ευχαριστίες του για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχει δεχτεί από όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πρώτη αεροπορική τραγωδία στη Γαλλία από τη συντριβή του Concorde της Air France, στις 25 Ιουλίου του 2000 λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γκολ στο Παρίσι.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης