Προγραμματίζει επίσης να συναντηθεί τη Δευτέρα στη Γενεύη με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, για συζητήσεις σχετικά με τις συρράξεις στην Ουκρανία και στη Συρία
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Μοντρό της Ελβετίας με τους διαπραγματευτές για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκι.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Κέρι προγραμματίζει επίσης να συναντηθεί τη Δευτέρα στη Γενεύη με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, για συζητήσεις σχετικά με τις συρράξεις στην Ουκρανία και στη Συρία, δήλωσε η Ψάκι.
Επίσης την ερχόμενη Δευτέρα, ο Κέρι θα μιλήσει ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη, πρόσθεσε η Ψάκι.
Ακόμη, θα συναντηθεί με τον βασιλιά Σαλμάν στη Σαουδική Αραβία, ενώ θα μεταβεί στο Λονδίνο για συνομιλίες με υπουργούς Εξωτερικών χωρών του Κόλπου, ανέφερε η Ψάκι χωρίς, ωστόσο να διευκρινίσει τις ημερομηνίες των διμερών επαφών αυτών.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.