Την αντίθεσή τους στο νόμο που εισάγει περιορισμούς στις διαδηλώσεις και τις συναθροίσεις διαδήλωσαν δύο μέλη της οργάνωσης FEMEN οι οποίες εμφανίστηκαν γυμνόστηθες έξω από το ισπανικό κοινοβούλιο στη Μαδρίτη
Οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό λίγο πριν την έναρξη της εκφώνησης της ομιλίας του ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι για την Κατάσταση του Έθνους.
Στα στήθη τους είχαν γράψει συνθήματα όπως «Femen για την ελευθερία» και «Ισπανία χωρίς φίμωτρο» ενώ φώναξαν το σύνθημα «οι διαδηλώσεις δεν είναι παράνομες».
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Αυτό το καλοκαίρι, επιλέγουμε λιγότερα αλλά καλύτερα. Και όταν η τεχνολογία συνδυάζει μικρό μέγεθος, κορυφαία απόδοση και έξυπνο σχεδιασμό, γίνεται ο πιο χρήσιμος συνοδοιπόρος σε κάθε απόδραση.