Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 25χρονης Peaches Geldof

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 25χρονης Peaches Geldof

Δεν υπήρξε σημείωμα αυτοκτονίας, ναρκωτικές ουσίες, αλλά ούτε έφερε τραύματα στο άψυχο σώμα της

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 25χρονης Peaches Geldof
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Βρετανία η είδηση του θανάτου της 25χρονης κόρης του τραγουδιστή Μπομπ Γκέλντοφ και της παρουσιάστριας της τηλεόρασης Πόλα Γέιτς, Πίτσις, την ώρα που οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τα αίτια του θανάτου της επισημαίνοντας πως, σε πρώτη φάση δεν έχει βρεθεί κάτι "ύποπτο" καθώς στο σπίτι της στο Κεντ όπου άφησε την τελευταία της πνοή, δεν υπήρξε σημείωμα αυτοκτονίας, ναρκωτικές ουσίες αλλά ούτε έφερε τραύματα στο άψυχο σώμα της.

Κλείσιμο


"Η τραγική ιστορία επαναλαμβάνεται γα την οικογένεια Γκέλντοφ. Δύο μικρά παιδιά έχασαν σε τρυφερή ηλικία την μητέρα τους", σχολιάζει η "Le Soir".



Μπορεί η 25χρονη Πίτσις, τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο στο επάγγελμα, να μην ξεπέρασε ποτέ το χαμό της μητέρας της από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ούτε και το διαζύγιο των γονιών της, όμως για το στενό της περιβάλλον, δεν είχε αυτοκτονικες τάσεις. Αποκτώντας τη δική της οικογένεια, η νεαρή παρουσιάστρια ήταν ευτυχισμένη από την ζωή της. Δεν είχε κανένα λόγο να γίνει αυτόχειρας.



Συγκλονισμένος ο πατέρας της, Μπομπ Γκέλντοφ, δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαστε μέσα σε βαθύ πόνο. Ήταν η πιο ζωντανή, η πιο αστεία, έξυπνη και πονηρή και η πιο τρελούτσικη από όλους μας. Πως είναι δυνατόν να μην την ξαναδούμε ποτέ; Πώς θα το αντέξουμε;».



Η Πίτσις Γκέλντοφ ήταν παντρεμένη με τον μουσικό Τόμας Κοέν και είχαν δύο μικρά παιδιά , τον Αστάλα και τον Φέντρα.



Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δέχτηκε κλήση στις 13:35 ώρα Βρετανίας σε μια διεύθυνση κοντά την περιοχή Ρόθαμ, στο Κεντ, όπου αναφέρθηκε ότι μια γυναίκα ενδεχομένως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η 25χρονη τηλεπαρουσιάστρια και μοντέλο είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της. «Σε αυτή τη φάση, ο θάνατός της αναφέρεται ως ανεξήγητος και ξαφνικός» αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας του Κεντ. «Οι αστυνομικοί εργάζονται για να εξακριβώσουν τις συνθήκες αυτού του ανεξήγητου και αιφνίδιου θανάτου», τονίζεται.



Για τα διεθνή ΜΜΕ, τα κουτσομπολίστικα περιοδικά επικέντρωναν συχνά το ενδιαφέρον τους στην κόρη του Γκέλντοφ καθώς είχε ενεργή παρουσία στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο στο Twitter έχει 169 χιλιάδες followers.



Ορφάνεψε από μητέρα στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών, καθώς η Πόλα Γέιτς πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2000 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σε δηλώσεις της στο περιοδικό Elle το 2012, η Πίτσις Γκέλντοφ είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε κατορθώσει να ξεπεράσει αυτό το τραγικό χαμό, παρά μόνο μετά από πολλά χρόνια. Το τελευταίο της μήνυμα, που ανήρτησε χθες, ήταν μια φωτογραφία με την ίδια, σε παιδική ηλικία, να ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της. "Εγώ και η μαμά μου", έγραφε κάτω από την φωτογραφία. Μήπως η κίνηση αυτή ήταν συμβολική; Θα πήγαινε άραγε να συναντήσει την μαμά της στους ουρανούς; γράφει το γαλλικό περιοδικό Paris Match.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης