Peaches Geldof: Αυστηρή δίαιτα η αιτία του θανάτου της;

Peaches Geldof: Αυστηρή δίαιτα η αιτία του θανάτου της;

Επί ένα μήνα τρεφόταν αποκλειστικά με χυμούς λαχανικών για απώλεια βάρους - Η νεκροψία δεν έδωσε σαφή αποτελέσματα για τα αίτια θανάτου της κόρης του Bob Geldof

Peaches Geldof: Αυστηρή δίαιτα η αιτία του θανάτου της;

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το θάνατο της 25χρονης κόρης του τραγουδιστή, Μπομπ, Γκέλντοφ, Πίτσις.

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου της νεαρής τηλεπαρουσιάστριας, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία του Κεντ, τα αποτελέσματα της νεκροψίας παραμένουν ασαφή και αναμένεται η τοξικολογική εξέταση.

Κλείσιμο


Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Πίτσις συχνά ακολουθούσε αυστηρή δίαιτα αποκλειστικά με χυμούς λαχανικών με σκοπό την απώλεια βάρους.



Άλλωστε, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ είχε δηλώσει ότι έπινε μοναχά χυμούς λαχανικών τρεις φορές την ημέρα.



«Είναι αηδία, αλλά το κάνω για ένα μήνα συνήθως. Δεν έχω αντοχές μετά, αλλά ξέρω ότι πρέπει να το κάνω γιατί έτσι θα χάσω επιπλέον πέντε κιλά», είχε πει η Γκέλντοφ το 2011.

Είχε εξηγήσει, μάλιστα, πως το γεγονός ότι βρισκόταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας την έκανε να νιώθει πίεση, καθώς όποτε ξεφύλλιζε περιοδικά, όπως είχε πει, έβλεπε αδύνατες γυναίκες, με αποτέλεσμα να λέει στον εαυτό της ότι είναι υπέρβαρη.



Η συνέντευξή της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις διατροφολόγων που έσπευσαν να εξηγήσουν τις επιπτώσεις μίας τέτοιας διατροφής, τονίζοντας ότι μπορεί να οδηγήσει σε ανακοπή της καρδιάς, πέραν της απώλειας μυϊκής δύναμης.

«Είναι ανεύθυνο να προωθεί κανείς αυτόν τον τρόπο διατροφής. Είναι ανησυχητικό ότι όποιος έχει χρήματα και πρόσβαση σε ανθρώπους, μπορεί να επιλέξει αυτό το γελοίο τρόπο διατροφής», είχε δηλώσει διατροφολόγος σε βρετανική εφημερίδα.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης