Τα γεμάτα νόημα τραγούδια της Μπιγιονσέ στην Μισέλ Ομπάμα

Τα γεμάτα νόημα τραγούδια της Μπιγιονσέ στην Μισέλ Ομπάμα

Απαστράπτουσα η σταρ έπαιξε με τον «πρώτο σκύλο» στον Λευκό Οίκο – Με ένα ποτήρι μαρτίνι ανά χείρας κυκλοφορούσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Τα γεμάτα νόημα τραγούδια της Μπιγιονσέ στην Μισέλ Ομπάμα
Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από τα γενέθλια της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η οποία έκλεισε τα 50 χρόνια της ζωής της, όμως, κυκλοφόρησαν εκείνες της απαστράπτουσας Μπιγιονσέ, που προσκλήθηκε στο πάρτι.

Φορώντας ένα ολόχρυσο και ιδιαίτερα κοντό φόρεμα, η τραγουδίστρια που είναι στενή φίλη της συζύγου του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, η Μπιγιονσέ διασκέδασε, αλλά και έπαιξε με τον «πρώτο σκύλο», Μπο.

Μάλιστα, σε μία από τις λήψεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η διάσημη σταρ της ποπ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά του τρισχαριτωμένου μαύρου λαμπραντούντλ, το οποίο μοιάζει να αδιαφορεί για την παρουσία της καλλίπυγου αοιδού.



Κλείσιμο

Από το πάρτι δεν έλειπε ούτε η κόρη της, Μπλου Άιβι, η οποία φορώντας ένα γλυκύτατο λευκό τούλινο φόρεμα, δεν έχασε ευκαιρία και χάιδεψε τον Μπο, αλλά και ξάπλωσε στο χαλί αίθουσας του Λευκού Οίκου και ζωγράφιζε ανέμελη, ενώ οι… μεγάλοι συζητούσαν.

Ακόμα και αν ελάχιστες πληροφορίες για τη γιορτή γενεθλίων της Μισέλ Ομπάμα έγιναν γνωστές, σύμφωνα με δημοσιεύματα το ξέφρενο γλέντι διήρκησε μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα, με πολλούς να χορεύουν ασταμάτητα στο East Room του Λευκού Οίκου.

Ανάμεσά τους, το ζεύγος Κλίντον, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, η επικεφαλής της μειοψηφίας στην Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι και άλλα στελέχη της κυβέρνησης.

Από την λίστα των καλεσμένων δεν έλειπαν ο τραγουδιστής Πολ Μακάρτνει, ο πρώην αστέρας του μπάσκετ Μάτζικ Τζόνσον και οι ηθοποιοί Τζένιφερ Χάντσον και Άσλει Τζουντ.



Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος εθεάθη να κυκλοφορεί με ένα ποτήρι μαρτίνι ανά χείρας, ενώ έβγαλε λόγο για τη σύζυγό του, λέγοντας πόσο καλή σύντροφος και μητέρα είναι και ότι τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, το East Room είχε μετατραπεί σε πραγματικό κλαμπ, με μουσική που κάλυπτε όλες τις προτιμήσεις, από σύγχρονη μουσική, μέχρι rhythm n blues.

«Η πρώτη κυρία έδειχνε πολύ άνετη και χαρούμενη. Γιόρτασε με την ψυχή της. Ήταν ένα πολύ πολύ διασκεδαστικό πάρτυ», δήλωσε πηγή που διατήρησε την ανωνυμία της σε αμερικανικό έντυπο.



Όσο για το παραδοσιακό τραγούδι των γενεθλίων «happy birthday», αυτό φέρεται να το τραγούδησε ο Τζον Λέτζεντ.

Η Μπιγιονσέ, από την άλλη, τραγούδησε στην Μισέλ την επιτυχία της «Single Ladies (Put a Ring on It)», αλλά και το «To the Left», που το πρώτο στέλνει μήνυμα στις ανύπαντρες γυναίκες να παντρευτούν και το δεύτερο αναφέρεται σε χωρισμό… Μήπως η επιλογή των τραγουδιών δεν είναι τυχαία; Άλλωστε, οργιάζουν οι φήμες περί χωρισμού του πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν… έκοψε την όρεξη των καλεσμένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν σνακς, αλλά και να πιουν σαμπάνια, μπίρα, αλλά και κρασί.



Την ίδια ώρα, όλοι όσοι περνούσαν το κατώφλι του Λευκού Οίκου καλούνταν να παραδώσουν τα κινητά τηλέφωνά τους, ενώ τους ζητήθηκε να μην αναρτήσουν τίποτα σχετικό με το πάρτι στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εντολή αυτή, βέβαια, δε σταμάτησε την Τζένιφερ Χάντσον, η οποία έγραψε στο προφίλ της στο Twitter: «Περάσαμε υπέροχα με την πρώτη οικογένεια απόψε! Θα τα πούμε την επόμενη φορά».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης