Ισραήλ: Ανοίγει εκ νέου ο εναέριος χώρος για πτήσεις επαναπατρισμού – Σε εφαρμογή η Επιχείρηση «Ασφαλής Επιστροφή»

Ισραήλ: Ανοίγει εκ νέου ο εναέριος χώρος για πτήσεις επαναπατρισμού – Σε εφαρμογή η Επιχείρηση «Ασφαλής Επιστροφή»

Μετά το προσωρινό κλείσιμο λόγω της επίθεσης στο Ιράν, το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν επαναλειτουργεί με περιορισμένες προσγειώσεις από τις 14:00 έως τις 20:00 ώρα Ελλάδας

Ισραήλ: Ανοίγει εκ νέου ο εναέριος χώρος για πτήσεις επαναπατρισμού – Σε εφαρμογή η Επιχείρηση «Ασφαλής Επιστροφή»

Ο ισραηλινός εθνικός εναέριος θα ανοίξει ξανά σήμερα από τις 14:00 έως τις 20:00 ώρα Ελλάδας, για πτήσεις επαναπατρισμού, ανακοίνωσε σήμερα η Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ, μετά από ένα σύντομης διάρκειας κλείσιμο του εναέριου χώρου μετά την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν.

«Το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν αναμένεται να λειτουργήσει ξανά για προσγειώσεις (...) στο πλαίσιο της Επιχείρησης "Ασφαλής Επιστροφή"», ανακοίνωσε η Αρχή. «Ο προγραμματισμός των πτήσεων συντονίζεται με αεροπορικές εταιρείες και η επανέναρξη των πτήσεων θα γίνει με μετρημένο τρόπο», πρόσθεσε.

Το Ισραήλ είχε κλείσει τον εναέριο χώρο του στις 13 Ιουνίου, μετά την επίθεσή του εναντίον του Ιράν με την οποία ξέσπασε ο πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα στο εβραϊκό κράτος και την Ισλαμική Δημοκρατία. Άνοιξε και πάλι την Παρασκευή για πτήσεις επαναπατρισμού Ισραηλινών που είχαν αποκλεισθεί στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης