Μέση Ανατολή: Δεν έχουμε λάβει ακόμα προσχέδιο συμφωνίας από το Κατάρ, λέει το Ισραήλ
Νωρίτερα αξιωματούχος που έχει γνώση των διαπραγματεύσεων είπε στο Reuters ότι το Κατάρ παρέδωσε στο Ισραήλ και τη Χαμάς ένα «τελικό» προσχέδιο συμφωνίας
Το Ισραήλ δεν έχει λάβει το προσχέδιο συμφωνίας για την επίτευξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται εκεί, δήλωσε σήμερα Ισραηλινός αξιωματούχος.
Νωρίτερα αξιωματούχος που έχει γνώση των διαπραγματεύσεων επεσήμανε μιλώντας στο Reuters ότι το Κατάρ παρέδωσε στο Ισραήλ και τη Χαμάς ένα «τελικό» προσχέδιο συμφωνίας.
Από την πλευρά του ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριχ, επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος Θρησκευτικός Σιωνισμός που συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό, απέρριψε το ενδεχόμενο συμφωνίας με τη Χαμάς χαρακτηρίζοντάς τη συμφωνία «παράδοσης».
«Η συμφωνία που διαμορφώνεται είναι μια καταστροφή για την εθνική ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ», τόνισε σε ανακοίνωσή του.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.