Σε επαφή με τους αντάρτες της Συρίας η Ρωσία - Μάχη για να διατηρήσει τις βάσεις της
Το μήνυμα του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Η Ρωσία απέκτησε άμεση επαφή με την πολιτική επιτροπή της ισλαμιστικής αντάρτικης οργάνωσης της Συρίας Χάγιατ Ταχρίρ αλ Σαμ (HTS) μετέδωσε το πρακτορείο Interfax επικαλούμενο τον υφυπουργό Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ.
Ο Μπογκντάνοφ είπε ότι η Μόσχα στοχεύει να διατηρήσει τις στρατιωτικές βάσεις της στη Συρία ώστε να συνεχίσει «να μάχεται τη διεθνή τρομοκρατία» στη χώρα αυτή.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.