Στιγμές φρίκης στα χέρια του πατριού της έζησε ένα 10χρονο κορίτσι στην Μαγιόρκα της Ισπανίας καθώς έπεσε θύμα βιασμού και έμεινε έγκυος.
Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης οι βιασμοί έγιναν ενώ η μητέρα απουσίαζε στην εργασίας της εμπιστευόμενη το παιδί στον σύντροφό της.
Η αποκάλυψη της φρίκης έγινε όταν το παιδί άρχισε να υποφέρει από πόνους στην κοιλιά με τη μητέρα της να την μεταφέρει σε νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν αρχικά αρκετούς μώλωπες και τραύματα που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πριν να ανακαλύψουν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.
Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Όπως είπε η μητέρα το μόνο άτομο που είχε φροντίσει το κορίτσι ήταν ο τωρινός σύντροφός της με αποτέλεσμα να κληθεί οι αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο Ισπανό την Δευτέρα.
Όταν την Τετάρτη ο 35χρονος εμφανίστηκε ενώπιον δικαστήριου, φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».
Σύμφωνα όμως με την Ultima Hora, η ανήλικη είπε στην αστυνομία ότι ο πατριός της την κακοποιούσε επί ένα μήνα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.