ΗΠΑ: 17χρονη δολοφόνησε με πέτρα τη μητέρα του συντρόφου της αφού του έδωσε τελεσίγραφο να την σκοτώσει εκείνος

ΗΠΑ: 17χρονη δολοφόνησε με πέτρα τη μητέρα του συντρόφου της αφού του έδωσε τελεσίγραφο να την σκοτώσει εκείνος

Αφού πέρασαν οι πέντε ώρες διορία η 17χρονη χτύπησε στο κεφάλι το 53χρονο θύμα της επειδή εμπόδιζε τη σχέση τους

ipa-aniliki-dolofonia
Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας με δράστη την 17χρονη Κέιτλιν Κούνς και θύμα την 53χρονη Νικόλ Τζόουνς, η οποία ήταν μητέρα του συντρόφου της, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την New York Post η ανήλικη σκότωσε την 53χρονη με μια πέτρα αφού πρώτα έδωσε τελεσίγραφο πέντε ωρών στον 33χρονο σύντροφό της, Τζόναθαν Τζόουνς, να την σκοτώσει εκείνος.

Ohio teen accused of fatally bludgeoning boyfriend’s mom with a rock


Όπως περίεγραψαν αστυνομικοί στη δίκη για την υπόθεση της δολοφονίας που σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο «η Κέιτλιν είπε στον Τζόναθαν ότι έρπρεπε να κάνουν κάτι με τη μητέρα του επειδή τους εμπόδιζε να είναι μαζί και του έδωσε περιθώριο πέντε ωρών για να κάτι. Όταν πέρασαν οι πέντε ώρες, η 17χρονη βγήκε από το σπίτι, πήρε μια πέτρα και χτύπησε αρκετές φορές στο κεφάλι την 53χρονη ενώ αυτή ήταν μπροστά στο ψυγείο ενώ στη συνέχεια τη στραγγάλισε».

Τοπικά μέσα ενημέρωσης του Οχάιο ανέφεραν ότι την ώρα του φονικού ο 33χρονος ήταν στον καναπέ του σπιτιού ενώ στη συνέχεια βοήθησε την 17χρονη να καλύψουν τα ίχνη τους.

H 17χρονη και ο 33χρονος

ipa-aniliki-dolofonia2
ipa-aniliki-dolofonia4


Όπως ειπώθηκε στη δίκη το ζευγάρι πήγε σε δύο καταστήματα και αγόρασε σακούλες σκουπιδιών, σκοινιά για να τυλίξουν το πτώμα και καθαριστικά για να σβήσουν τα ίχνη του αίματος από την κουζίνα.

Κλείσιμο
Το επόμενο βήμα του σατανικού ζευγαριού ήταν να πάνε σε ένα διπλανό συγκρότημα κατοικιών και να ρίξουν σε έναν σκουπιδοντεκέ τη σορό της 53χρονης με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι το πτώμα δεν θα βρεθεί ποτέ.

Αφού ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους να καλύψουν τα ίχνη τους ο 33χρονος και η 17χρονη διέφυγαν στο Μεξικό όπου και τους εντόπισαν οι αμερικανικές αρχές καθώς ο Τζόουνς δεν είχε απενεργοποιήσει ποτέ το βραχιολάκι που φορούσε στο πόδι αφού είχε δηλώσει ένοχος για προηγούμενα αδικήματα.

Το 53χρονο θύμα

ipa-aniliki-dolofonia3


Μετά τη σύλληψη η 17χρονη ομολόγησε τον φόνο ενώ οι λεπτομέρειες επιβεβαιώθηκαν από τα στοιχεία του GPS στο τηλέφωνο και το ρολόι του 33χρονου.

Η 17χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προμελέτης, της αλλοίωσης στοιχείων και της βεβήλωσης πτώματος.

Ειδήσεις σήμερα:

Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Συγγρού - Νεκροί οδηγός ΙΧ και αναβάτης μοτοσικλέτας

«Είχαν κάνει τη κόρη μου πειραματόζωο» - Τι κατέθεσε η μητέρα της 16χρονης που είναι σε κώμα από κοκτέιλ ναρκωτικών

Ώρα προϋπολογισμού με αυξήσεις μισθών και συντάξεων έως και 10%, ισχυρή ανάπτυξη και πτώση της ανεργίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης