Ερντογάν: Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα βήματα από συμμάχους στη μάχη κατά των τρομοκρατών
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας περίπου 145 άτομα σε όλη τη χώρα ως ύποπτα για σχέσεις με το PKK.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι αναμένει συγκεκριμένα βήματα από συμμάχους στην υποστήριξη της μάχης της Τουρκίας κατά των τρομοκρατών, δύο ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK).
Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στη διάρκεια της χθεσινής νύχτας περίπου 145 άτομα σε όλη τη χώρα ως ύποπτα για σχέσεις με το PKK.
«Θέλουμε να δούμε συγκεκριμένα βήματα από φίλους πέρα από μηνύματα καταδίκης», τόνισε ο Ερντογάν στην τελετή εγκαινίων ενός κτηρίου του Συμβουλίου της Επικρατείας στην τουρκική πρωτεύουσα. «Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ανακοινώσεις που καταδικάζουν την τρομοκρατία και μας παρηγορούν δεν θα γιατρέψουν τις πληγές μας», πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Πολλά μέλη του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), το οποίο συμμετείχε υπό την ομπρέλα του κόμματος της Πράσινης Αριστεράς στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ήταν μεταξύ εκείνων που συνελήφθησαν σήμερα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Πράσινης Αριστεράς, Ιμπραχίμ Ακίν, σε μια κοινοβουλευτική συνεδρίαση.
Λίγο πριν μπούμε στην ολυμπιακή χρονιά, οι πρωταθλητές του Team Future της bwin, είχαν την ευκαιρία, σ’ ένα ιδιαίτερο πρωινό, να μοιραστούν τα όνειρα τους ενόψει Παρισιού, με τον Μιχάλη Τσόχο, ambassador του κορυφαίου στοιχηματικού brand.
Οnline Classrooms Generation Next: Oι εκπαιδευτικοί του αύριο εξοικειώνονται με τις ψηφιακές δεξιότητες και τον κόσμο του STEM δημιουργώντας μια νέα σχολική κουλτούρα στο σήμερα.
Η κορυφαία GameTech εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών στη χώρα μας που βρίσκονται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύουν έντονη κινητικότητα