Ιταλία: Άντρας προσπάθησε να μπουκάρει στον Sky Italia στο Μιλάνο - Τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και μετά από λίγο... πέθανε

Ιταλία: Άντρας προσπάθησε να μπουκάρει στον Sky Italia στο Μιλάνο - Τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και μετά από λίγο... πέθανε

Εξετάζεται αν οι φύλακες που κράτησαν τον αλλοδαπό άντρα στο έδαφος, τον πίεσαν αρκετά και του έκοψαν την αναπνοή - Ήταν επιθετικός και σε υπερδιέγερση, σύμφωνα με τις αναφορές

sky_italia
Ο περίεργος θάνατος ενός αλλοδαπού άντρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενώ προσπάθησε να «μπουκάρει» στα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Sky Italia στο Μιλάνο, απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις ιταλικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα επιχείρησε, σε κατάσταση παράκρουσης, να εισέλθει στα γραφεία, όταν δύο άντρες της ασφάλειας τον ξάπλωσαν στο έδαφος και τον ακινητοποίησαν, περιμένοντας την άφιξη της αστυνομίας.

Σε αυτά τα λεπτά, όμως, ο αλλοδαπός, πιθανότατα από την Ανατολική Ευρώπη, αισθάνθηκε αδιαθεσία και σταμάτησε να αναπνέει. Ο ένας από τους φύλακες που τον κρατούσαν, αντιλήφθηκε την αδιαθεσία του και προσπάθησε να τον επαναφέρει, χωρίς επιτυχία. Ο άντρας μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου San Raffaele, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει σχετική έρευνα, ενώ ο εισαγγελέας άνοιξε φάκελο για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Οι ερευνητές απέκτησαν αμέσως υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του Sky Italia, ώστε να αποκρυπτογραφήσουν όλα όσα συνέβησαν από τη στιγμή που ο αλλοδαπός επιχείρησε να εισβάλει στον σταθμό μέχρι την ακινητοποίησή του από τους φρουρούς. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έφερε άλλα σημάδια κακοποίησης στο σώμα του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε πως βρισκόταν «σε κατάσταση υπερδιέγερσης», πιθανότατα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, ωστόσο θα διενεργηθούν τοξικολογικές εξετάσεις για την ανεύρεση τυχόν ουσιών το αίμα του.

Η αρχική κλήση έκτακτης ανάγκης έγινε 45 λεπτα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Η αναφορά έκανε λόγο για ένα άτομο σε κατάσταση μέθης, με την αστυνομία να εξετάζει αν δέχτηκε πίεση ενώ βρισκόταν στο έδαφος, ώστε να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Οι φύλακες δήλωσαν ότι ο άνδρας ήταν πολύ επιθετικός, εμφανίστηκε στην είσοδο του κτιρίου και προσπάθησε να εισέλθει στα γραφεία. Μόλις τον απομάκρυναν, εκείνος επιχείρησε να σκαρφαλώσει πάνω από τον φράχτη. Στη συνέχεια, μπροστά στους φρουρούς, έβγαλε το πουκάμισό του συνεχίζοντας το παραλήρημά του. Άμεσα σήμανε συναγερμός και κλήση στην αστυνομία για να ακολουθήσει η ακινητοποίησή του στο έδαφος, που αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, αντιχριστιανικό και δαιμονισμένο, λέει ο Οικονόμου

Βίντεο: Από καράβια μέχρι ταβέρνες - Πώς πανηγύρισε ο κόσμος της ΑΕΚ, την επική πρόκριση επί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Βίντεο: Το οκτάλεπτο της παράνοιας στη Νέα Φιλαδέλφεια - Από τον διαφαινόμενο αποκλεισμό, στην έκρηξη της πρόκρισης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης