ΗΠΑ: Αθώα δηλώνει 44χρονη που «αποκεφάλισε τον πατέρα της και έκοψε τη μητέρα της σε κομμάτια»

ΗΠΑ: Αθώα δηλώνει 44χρονη που «αποκεφάλισε τον πατέρα της και έκοψε τη μητέρα της σε κομμάτια»

Η εισαγγελική Αρχή δήλωσε ότι δεν θα επιδιώξει τη θανατική ποινή για την Βέριτι Μπεκ

beck
Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ η ανακοίνωση από την κατηγορούσα Αρχή στη δίκη μιας 44χρονης που κατηγορείται για τον φόνο των ηλικιωμένων γονιών της, ότι δεν πρόκειται να επιδιώξει την θανατική ποινή σε περίπτωση που καταφέρει να πείσει τους ενόρκους για την ενοχή της Βέριτι Μπεκ.

«Δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι νομικοί παράγοντες σε αυτήν την υπόθεση» για να επιδιωχθεί η εσχάτη των ποινών, είπε στον δικαστή η βοηθός εισαγγελέας Σαμάνθα Κάουφμαν σε ακροαματική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με το Associated Press.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 44χρονη πυροβόλησε τον 73χρονο πατέρα της, Ριντ Μπεκ, και την 72χρονη μητέρα της, Μίριαμ Μπεκ, στο κεφάλι. Στη συνέχεια αποκεφάλισε τον ηλικιωμένο άνδρα κάλυψε το πτώμα του με μια κουβέρτα. Κατά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι της οικογένειας, βρέθηκαν 8 κομμάτια της σορού της Μίριαμ Μπεκ μέσα σε σακούλες σκουπιδιών σε κάδο στο γκαράζ.

Τα πτώματα των δύο ηλικιωμένων ανακάλυψε ο γιος τους και αδελφός της Βέριτι, ο οποίος αποφάσισε να επισκεφθεί το πατρικό του έχοντας πολλές μέρες να ακούσει νέα των γονιών του. Μπαίνοντας στο σπίτι στις 17 Ιανουαρίου, βρέθηκε μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα της αποκεφαλισμένης σορού του πατέρα του. Έντρομος, ο άνδρας φώναξε την αδελφή του, η οποία μπήκε στο σαλόνι και ακολούθησε μια αλλόκοτη συζήτηση, κατά την οποία η γυναίκα του είπε ότι «τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στο σπίτι τελευταία. Όταν ο αδερφός της Βέριτι της είπε ότι έπρεπε να καλέσει την αστυνομία, εκείνη του απάντησε ότι «χρειαζόταν περισσότερο χρόνο».

Ανήσυχος για την τύχη της μητέρας του, ο άνδρας κάλεσε την Άμεση Δράση. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, η Βέριτι τους είπε απλώς ότι και οι δύο «είναι νεκροί».

Οι Αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα χρησιμοποίησε αλυσοπρίονο για να τεμαχίσει τους γονείς της.

Στο σπιτι βρέθηκαν τρία ρεβόλβερ, δύο από τα οποία είχε αγοράσει νόμιμα η 44χρονη.

Βάσει των στοιχείων που βρέθηκαν στο σπίτι και του σταδίου αποσύνθεσης των σορών, οι ερευνητές πιστεύουν ότι η γυναίκα σκότωσε πιθανόν τους γονείς της στις 7 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 μέρες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημά της και ότι προσπάθησε να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στην κρεβατοκάμαρά τους στον δεύτερο όροφο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η Μπεκ δήλωσε αθώα την περασμένη Πέμπτη για της κατηγορίες του φόνου α' βαθμού που της αποδίδονται.

Mε πληροφορίες από Law and Crime

Ειδήσεις σήμερα:

Εταιρείες τροφίμων: Κάνουν χρυσές δουλειές - «Κλαίγονται», αλλά έχουν υπερκέρδη

«Δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ξέρει» ένας από τους φερόμενους ως «αρχηγούς» των Κροατών χούλιγκαν

Φωτιά στη Χαβάη - Λέκκας: Τι είναι το «φαινόμενο της καμινάδας» που παρατηρήθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης