Ντόναλντ - Μελάνια Τραμπ: Πιο κοντά από ποτέ - Η απομάκρυνση της Ιβάνκα και ο ρόλος της κάλπης

Ντόναλντ - Μελάνια Τραμπ: Πιο κοντά από ποτέ - Η απομάκρυνση της Ιβάνκα και ο ρόλος της κάλπης

Η Μελάνια θέλει να γίνει ξανά Πρώτη Κυρία - «Έχει την υποστήριξή μου και προσβλέπουμε στην αποκατάσταση της ελπίδας για το μέλλον της Αμερικής», είπε σε συνέντευξή της

donald-melania-trump53
Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ είναι «πιο κοντά από ποτέ», σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six. O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ οργανώνει πυρετωδώς την προεδρική του εκστρατεία ενώ παράλληλα έχει να διαχειριστεί και τα νομικά προβλήματα που αφορούν κατηγορίες περί παραποίησης επαγγελματικών εγγράφων και σεξουαλικής κακοποίησης.

Σε αυτό τον δύσκολο αγώνα ο Τραμπ έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Μελάνια, η οποία φιλοδοξεί να γίνει και πάλι Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Η Μελάνια σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι πλήρως ενταγμένη και κάνει προεκλογικό αγώνα στο πλευρό του Τραμπ, αφού η κόρη του Ιβάνκα αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πραγματικά ο Ντόναλντ ακτινοβολεί δίπλα στη Μελάνια. Στο Mar-a-Lago επικρατούσε το αδιαχώρητο και "το ζευγάρι φαινόταν πιο κοντά και πιο δεμένο από ποτέ. Το γεγονός ότι η Μελάνια είναι στο πλευρό του - ενώ η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ έκαναν στην άκρη τον έχει κάνει να νιώθει σιγουριά και αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι για να συνεχίσει: «Ο Τραμπ λέει ότι η Μελάνια θα είναι στο πλευρό του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας περισσότερο από ό,τι ήταν την τελευταία φορά».

160224-trump-melania


Έτοιμη να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο
Κλείσιμο
Άλλες πηγές λένε ότι η Μελάνια θέλει και είναι έτοιμη να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο. Μιλώντας στο Fox News Digital είπε ότι αν επέστρεφε μέλημά της θα «είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τα παιδιά που θέλουν να μάθουν, να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν».

Η κυρία Τραμπ είπε επίσης: «Ο σύζυγός μου είχε τεράστια επιτυχία στην πρώτη του διακυβέρνηση. Έχει την υποστήριξή μου και προσβλέπουμε στην αποκατάσταση της ελπίδας για το μέλλον της Αμερικής με αγάπη και δύναμη».

Δεν είπε όμως κουβέντα για τις νομικές περιπέτειες του Τραμπ. Αυτή την εβδομάδα, ο Τραμπ διατάχθηκε να καταβάλει 5 εκατομμύρια δολάρια στη συγγραφέα E. Jean Carroll, καθώς οι ένορκοι τον έκριναν ένοχο για δυσφήμιση και σεξουαλική κακοποίηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Σαρλίζ Θερόν στο πλευρό των drag queens - «Δεν υπάρχει χώρος για μίσος»


Φαίη Σκορδά για Μαραντίνη: «Πολύ άβολο, ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πληροφορίες»


«Δεν είδα ποτέ τον Άλκη, χτύπησα μόνο τον φίλο του», ισχυρίστηκε ο 11ος κατηγορούμενος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης