Δίκη για δολοφονία Καμπανού: «Δεν είδα ποτέ τον Άλκη, χτύπησα μόνο τον φίλο του», ισχυρίστηκε ο 11ος κατηγορούμενος

Δίκη για δολοφονία Καμπανού: «Δεν είδα ποτέ τον Άλκη, χτύπησα μόνο τον φίλο του», ισχυρίστηκε ο 11ος κατηγορούμενος

«Ήταν λάθος μου που χτύπησα και ζητάω συγγνώμη» , είπε ο 11ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή

5794615
«Δεν είδα ποτέ τον Άλκη», ισχυρίστηκε στην απολογία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ο 11ος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τη μοιραία νύχτα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.

Ο 24χρονος Γ.Κ. με καταγωγή από την Αλβανία, ξεκινώντας την απολογία του ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του Άλκη Καμπανού και τους φίλους του. «Είμαι βαθιά μετανιωμένος που συνεμετείχα και εγώ σε αυτό το συμβάν. Δεν το σκέφτηκα ότι θα προκαλέσω κάτι σοβαρό. Ήταν λάθος μου που χτύπησα και ζητάω συγγνώμη. Δεν έπρεπε να πάω καθόλου εκεί πέρα», είπε.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι εγγεγραμμένο μέλος στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ αλλά πήγαινε τακτικά για να βλέπει αγώνες και να περνάει τον χρόνο του.

Ο ίδιος ανέφερε ότι πριν επιβιβαστεί στο τρίτο αυτοκίνητο για να κατευθυνθούν στην περιοχή της Χαριλάου, πήρε μαζί του ένα ξύλο που βρήκε στον σύνδεσμο.

«Μόλις φτάσαμε στην οδό Γαζή είδα πέντε άτομα μαυροντυμένα και υπέθεσα ότι είναι οπαδοί του Αρη. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στη διπλανή οικοδομή και κατεβήκαμε όλοι. Πήρα το ξύλο, φόρεσα το κράνος και κατευθύνθηκα προς τα σκαλακια της οικοδομής. Είδα την κίνηση του Α.Β. (σ.σ. φίλος του Άλκη) που χτύπησε στο κεφάλι με το κράνος έναν από τους κατηγορούμενους, μετά τον χτύπησα δύο τρεις φορές στο κεφάλι. Μόνο τον Α.Β. Δεν είδα τον Άλκη ποτέ. Ούτε πεσμένο. Χτύπησα τον Α.Β. και γύρισα στο αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του.

«Δεν είχα καταλάβει ποτέ ότι είχε πέσει ο Άλκης σε εκείνο το σημείο, ούτε ότι υπήρχε εκεί. Δεν είδα ποτέ τον Άλκη, δεν το κατάλαβα πότε», σημείωσε.

«Την άλλη μέρα το πρωί δεν περιγράφεται αυτό που ένιωσα όταν κατάλαβα τι έγινε», ανέφερε λίγο πριν ολοκληρώσει την απολογία του, ενώ απαντώντας σε ερώτηση της Εισαγγελέως για το ποιος χτύπησε τον Άλκη Καμπανό, υποστήριξε πως δεν είδε ποιοι ήταν εκείνοι που τον χτύπησαν και επανέλαβε ότι ο ίδιος χτύπησε μόνο τον φίλο του 19χρονου.

Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί σε λίγη ώρα με την απολογία του 12ου κατηγορούμενου.


Ειδήσεις σήμερα:

«Πήρα το δρεπάνι για να... αμυνθώ», κατέθεσε ο 10ος κατηγορούμενος στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη

Δεκάδες παιδιά τραυματίστηκαν από την κατάρρευση πεζογέφυρας στην πόλη Έσποου της Φινλανδίας

Αμετανόητος ο Ντόναλντ Τραμπ: Προκλήσεις, προσβολές και σεξισμός σε συνέντευξή του στο CNN
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης