Ευρωπαϊκό «Missing Alert» για μια 4χρονη και μια 15χρονη Ουκρανή - Τα ίχνη τους χάθηκαν στην Πολωνία

Ευρωπαϊκό «Missing Alert» για μια 4χρονη και μια 15χρονη Ουκρανή - Τα ίχνη τους χάθηκαν στην Πολωνία

Από τον Φεβρουάριο αγνοείται η τύχη της 4χρονης από την Μαριούπολη και από τον Μάρτιο της 15χρονης από το Χάρκοβο

zlata_arthrou
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/11/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE) για την εξαφάνιση της Zlata (ον.) Lavrentieva (επ), 4 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 24.02.2022 έχουν χαθεί τα ίχνη της ανήλικης από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει διασχίσει το Πολωνικό έδαφος με την μητέρα και ίσως και τη γιαγιά της, ωστόσο δεν είναι γνωστό που βρίσκεται σήμερα το παιδί και αν είναι ασφαλές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE), έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης, Zlata (ον.) Lavrentieva (επ), 4 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.

zlata_

Missing Alert: Αγνοείται 15χρονη από το Χάρκοβο


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 29/11/2022, από τον συνεργαζόμενο φορέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE) για την εξαφάνιση της Anna (ον.) Pailii (επ), 15 ετών σήμερα, ουκρανικής καταγωγής.
Πιο συγκεκριμένα, από τις 07/03/2022 έχει χαθεί η επικοινωνία της ανήλικης και της μητέρας της, οι οποίες βρίσκονταν στην πόλη Izym, στην περιφέρεια Kharkiv της ανατολικής Ουκρανίας. Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει διασχίσει το Πολωνικό έδαφος, ωστόσο δεν είναι γνωστό που βρίσκεται σήμερα η ανήλικη και αν είναι ασφαλής.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe - ΜCE), έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια με σκοπό την ενημέρωση όλων για την αποφυγή εξαφανίσεων Ουκρανών πολιτών, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να προστατευθούν, διασχίζουν Ευρωπαϊκά κράτη και μη. Η αναδημοσίευση της φωτογραφίας της ανήλικης, Anna (ον.) Pailii (επ), 15 ετών, αποσκοπεί στην συνδρομή όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό της.

anna_


Ειδήσεις σήμερα:

DailyMail: Σχέδιο ανάπλασης €14 εκατ. συζήτησαν Κάρολος - Μητσοτάκης για το Τατόι

Βρήκαν χρηματικό ποσό σε διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Σεισμός στην Εύβοια: Οι δύο λόγοι που προβληματίζουν τους επιστήμονες μετά τα 4,8 Ρίχτερ
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης