Μπιλ Τέρνμπουλ: Νεκρός στα 66 του ο βετεράνος παρουσιαστής του BBC

Μπιλ Τέρνμπουλ: Νεκρός στα 66 του ο βετεράνος παρουσιαστής του BBC

Πέθανε «γαλήνια» στο σπίτι του Σάφολκ εχθές, μετά από δύσκολη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη

turnbull
Ο Βρετανός δημοσιογράφος Μπιλ Τέρνμπουλ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά του.

Οι συγγενείς του πρώην παρουσιαστή της τηλεοπτικής εκπομπής BBC Breakfast είπαν ότι ο Τέρνμπουλ πέθανε «γαλήνια» στο σπίτι του Σάφολκ εχθές, μετά από μια δύσκολη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη, μια ασθένεια με την οποία είχε διαγνωστεί στα τέλη του 2017.



Κλείσιμο
Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσαν σε ζωντανή μετάδοση οι πρώην συνάδελφοί του Νάγκα Μάντσετι και Τσάρλι Στάιτ κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής BBC Breakfast.

Ο Τέρνμπουλ, που συμμετείχε ως παρουσιαστής στο πρωινό ειδησεογραφικό πρόγραμμα του BBC1 από το 2001 έως το 2016, είχε αποκαλύψει τη διάγνωσή του τον Μάρτιο του 2018 και είχε μιλήσει για τη μάχη του για την ασθένεια σε ένα ντοκιμαντέρ του Channel 4 με τίτλο «Staying Alive».



Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους είχε ανακοινώσει ότι, για λόγους υγείας, επρόκειτο να απουσιάσει από την εκπομπή του στον Classic FM, την οποία παρουσίαζε μετά την απόσυρσή του από την πρωινή ζώνη του BBC.

Ο Τέρνμπουλ ήταν ένας από τους αγαπημένους παρουσιαστές του BBC Breakfast χάρη στην ευχάριστη προσωπικότητά του και την ήρεμη ομιλία του, που ήταν ιδανική για πρωινή εκπομπή. Το 2005, ο δημοφιλής παρουσιαστής είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενος στην τρίτη σεζόν του ριάλιτι χορού «Strictly Come Dancing».

Αποχαιρετώντας τον σήμερα από την ίδια εκπομπή στην οποία είχε αφιερώσει 15 χρόνια από τη ζωή του, η Νάγκα Μάντσετι έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με «εκπληκτική ενέργεια», αστείο και πανέξυπνο που αγαπούσε την ενημέρωση και το κοινό. 


Ειδήσεις σήμερα:

Δέχθηκε επίθεση στα social media επειδή πόζαρε με αποκαλυπτικό μαγιό αγκαλιά με τον έφηβο γιο της!

Ο αρχηγός της Ρωσικής Εθνοφρουράς έκανε πάρτι και εξωτικά ταξίδια με μοντέλα

Καμίλα Μορόνε: Η πρώην του Ντι Κάπριο ψάχνει σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης