Ο αρχηγός της Ρωσικής Εθνοφρουράς έκανε πάρτι και εξωτικά ταξίδια με μοντέλα

Ο αρχηγός της Ρωσικής Εθνοφρουράς έκανε πάρτι και εξωτικά ταξίδια με μοντέλα

Τι αποκαλύπτεται για τον 68χρονο Βίκτορ Ζολότοφ, ένα από τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη του ρωσικού στρατού

zolotov_montela_xr
Ο Βίκτορ Ζολότοφ, 68 ετών, είναι αρχηγός της Ρωσικής Εθνοφρουράς, η οποία έχει χάσει δεκάδες χιλιάδες άνδρες στην Ουκρανία από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο στρατηγός, απ΄ό,τι φαίνεται, κάθε άλλο παρά σπαρτιάτικη και στρατιωτική ζωή ζούσε, αφού, όπως αποκαλύφθηκε, το 2017 έκανε πάρτι με την «ειδική επί θεμάτων συναισθηματικής νοημοσύνης» και influencer Εβελίνα Λέβι, τότε 36 ετών, στο Four Seasons Resort στα γραφικά νησιά του Ινδικού Ωκεανού, όπου ταξίδεψε με ιδιωτικό τζετ.
image_6487327-_1_
Η λαμπερή life coach Εβελίνα Λεβί, τότε 36 ετών, γλεντούσε με τον στρατηγό σε θέρετρο πέντε αστέρων

Εξωτικά ταξίδια για τον εξ απορρήτων του Πούτιν με ολιγάρχες, life coach και μοντέλα

Μεταξύ άλλων στο ταξίδι ήταν ο Ρώσος ολιγάρχης Μπόρις Βανίνσκι, που είναι ιδιοκτήτης ενός πολυτελέστατου διαμερίσματος στην πανάκριβη περιοχή Queen's Gate του Λονδίνου, τον οποίο ο Πούτιν έφερε στη Μόσχα αμέσως μόλις εξελέγη στην προεδρία και του οποίου η επιχείρηση τροφίμων έχει πολύ στενές σχέσεις με την Εθνική φρουρά της Ρωσίας. Μια μέρα πριν από την πρώτη από τις πολλές πτήσεις σε εξωτικούς προορισμούς του στρατηγού Ζολότοφ με ένα ιδιωτικό τζετ Falcon 7Х με κόστος περίπου 150.000 λίρες, υπεγράφη ένα διάταγμα της Ρωσικής κυβέρνησης που όριζε την εταιρεία του Βανίνσκι Druzhba Narodov ως τον αποκλειστικό προμηθευτή της εθνοφρουράς του Πούτιν.

Κλείσιμο
Παρών στην απόδραση στις Σεϋχέλλες ήταν και ο υποστράτηγος Ρομάν Γκαβρίλοφ, 45 ετών. Έχει παραιτηθεί από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος εν μέσω φερόμενης έρευνας για διαφθορά σχετικά με κονδύλια που διατέθηκαν στα στρατεύματα.
image_6487327-_7_
Ο Ρομάν Γκαβρίλοφ παραιτήθηκε λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας εν μέσω έρευνας διαφθοράς

Ο γιος του Ζολότοφ, Ρομάν, 42 ετών, και η επιχειρηματίας στον χώρο της ένδυσης Αναστασία Μπούεβιτς, 24 ετών, ήταν στην παρέα των Σεϋχελλών. Άλλες λαμπερές γυναικείες παρουσίες στην παρέα ήταν η ιδρύτρια του έργου ArtLife, Αναστασία Αντρέεβνα, 24 ετών την εποχή του ταξιδιού, και η αναπληρώτριά της Κρεστίνα Λαντσόβα, τότε 27 ετών.

Λεπτομέρειες για το πολυτελές εξωτικό ταξίδι του 2017 αποκαλύφθηκαν καθώς οι γυναίκες άφησαν ένα ίχνος από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η παρουσία του Ζολότοφ επιβεβαιώθηκε από πολλές αξιόπιστες πηγές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν και οι φωτογραφίες δεν τον δείχνουν.

Είναι γνωστό ότι ο Ζολότοφ είναι πολύ κοντά στον Πούτιν, ο οποίος τον θεωρεί έναν από τους κορυφαίους εμπίστους του και τον συμβουλεύεται για πολεμικές τακτικές, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Μόσχα. Άλλοι στρατηγοί έρχονται και φεύγουν αλλά ο Ζολότοφ είναι δίπλα του εδώ και χρόνια, ο πιο υψηλόβαθμος από τους πολλαπλούς προσωπικούς σωματοφύλακες που έχουν προωθηθεί από τον ηγέτη του Κρεμλίνου.

Μάλιστα ο εγγονός του Ζολότοφ φοίτησε στο Cranleigh School της Μεγάλης Βρετανίας στο Σάρρεϊ, μαζί με στενούς φίλους της 19χρονης Λουίζα Ροζόβα, της φερόμενης μυστικής κόρης του Πούτιν που έχει εξαφανιστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.
image_6487327
Η Εβελίνα Λεβί

Αποκαλύψεις από το Dossier Center

Η είδηση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από το Dossier Center, δημοσιογραφικό οργανισμό που παρακολουθεί την εγκληματική δραστηριότητα διαφόρων ανθρώπων που σχετίζονται με το Κρεμλίνο, λίγο καιρό μετά τις επικρίσεις του Κρεμλίνου κατά των Ρώσων, που απολαμβάνουν τις πολυτέλειες του Δυτικού τρόπου ζωής.

Πίσω από το Dossier Center βρίσκεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Χοντορκόφσκι, που ήταν επικεφαλής της YUKOS, μιας από τις μεγαλύτερες παραγωγούς πετρελαίου στον κόσμο, όπου καθιέρωσε διεθνείς κώδικες πρακτικής διαχείρισης και αύξησε σημαντικά την παραγωγή.
image_6487327-_3_
Το μοντέλο Αναστασία Μπούεβιτς ήταν μεταξύ των λαμπερών κοριτσιών στο ταξίδι με ιδιωτικό τζετ

Ως πρωτοπόρος φιλάνθρωπος, ίδρυσε το Open Russia Foundation το 2001 με στόχο την οικοδόμηση και την ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών στη Ρωσία. Έχοντας υπάρξει ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της δημοκρατικής αλλαγής, ο Χοντορόφσκι επέκρινε την ενδημική διαφθορά σε μια τηλεοπτική συνάντηση με τον Πρόεδρο Πούτιν στις αρχές του 2003. Αργότερα την ίδια χρονιά συνελήφθη και φυλακίστηκε με κατηγορίες φοροδιαφυγής και απάτης, κατηγορίες τις οποίες αρνήθηκε σθεναρά. Ο Χοντορκόφσκι καταδικάστηκε σε δεκατέσσερα χρόνια φυλάκιση. Κηρύχθηκε κρατούμενος συνείδησης από τη Διεθνή Αμνηστία και τελικά απελευθερώθηκε τον Δεκέμβριο του 2013.

Το 2014, το Μόνιμο Διαιτητικό Δικαστήριο της Χάγης έκρινε ότι η ρωσική κυβέρνηση παραβίασε το διεθνές δίκαιο παίρνοντας τη YUKOS από τους μετόχους της, για πολιτικούς σκοπούς, που περιγράφεται ως «πλήρης επίθεση στη Yukos και τους πραγματικούς ιδιοκτήτες της προκειμένου να χρεοκοπήσει η Yukos και να οικειοποιηθεί τα περιουσιακά της στοιχεία, ενώ, ταυτόχρονα, απομάκρυνε τον Χοντορκόφσκι από τον πολιτικό στίβο».

H life coach που κάνει...«πλαστική χειρουργική εγκεφάλου»

Η Λέβι σπούδασε στην Ακαδημία Συναισθηματικής Νοημοσύνης στο Μάντσεστερ. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς και γιατί ήταν στο πλευρό του στρατηγού στον παράδεισο του Ινδικού Ωκεανού. Η ίδια έχει πει για τη δουλειά της: «Κάνω πλαστική χειρουργική εγκεφάλου. Διδάσκω στους ανθρώπους όχι μόνο να αναγνωρίζουν σωστά τα συναισθήματα, αλλά ακόμη και να σχεδιάζουν την εμφάνισή τους, ώστε στη συνέχεια να τα κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι προξενήτρα και, σε αντίθεση με πολλές γυναίκες, δεν χρειάζεται να φορώ τη μάσκα μιας σκύλας.
image_6487327-_2_
Η Εβελίνα, η οποία σπούδασε στο Μάντσεστερ, ισχυρίζεται ότι είναι life coach με συναισθηματική νοημοσύνη.

Τα έχω καλά καλά με τον εαυτό μου. Δεν λύνω τα προβλήματά σου, δεν με νοιάζει το παρελθόν σου. Δεν μπορεί να αλλάξει και δεν έχει νόημα να το ψάχνουμε σε βάθος. Δουλεύω με το μέλλον σου, αλλάζοντας τη στάση σου στις τρέχουσες καταστάσεις και σε κάνω να καταλάβεις τις πραγματικές αιτίες της αρνητικότητας στη ζωή σου».Μετά το ξέσπασμα του πολέμου, προέτρεψε τους ακολούθους της να μην «ενδώσουν στον πανικό» ούτε να «πολλαπλασιάσουν το μίσος». Και πρόσθεσε: «Ας υπάρξει ειρήνη».


Ειδήσεις σήμερα:

Με κατάθεση μάρτυρα-κλειδί ξεκινά σήμερα η ανάκριση για Μαλένα και Ίριδα

Στις 10 η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις παρακολουθήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 19χρονη Θάλεια, με τιμές από στρατιωτικό άγημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης