Τρεις νεκροί σε νέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ

Τρεις νεκροί σε νέα τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ

Ο δράστης επιτέθηκε ενώ πολλοί γιόρταζαν την ημέρα ανεξαρτησίας του Ισραήλ - Ο δράστης κρατούσε τσεκούρι, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

elad
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη σε επίθεση στην πόλη Ελάντ του κεντρικού Ισραήλ, μετέδωσε η ισραηλινή τηλεόραση. Αλλοι τέσσερις είναι τραυματισμένοι βαριά.

Και τα τρία θύματα είναι άνδρες περίπου 40 ετών, αναφέρει η Jerusalem Post. Οι τραυματίες είναι και αυτοί άνδρες, 60, 35, 40 και 23 ετών, αντίστοιχα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε την ώρα που οι Ισραηλινοί γιόρταζαν την ημέρα της ανεξαρτησίας, φαίνεται να είναι τρομοκρατική επίθεση.

Ο δράστης κρατούσε τσεκούρι, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες που προσθέτουν ότι οι επιθέσεις έγιναν σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης.

Ο δήμαρχος της Ελάντ, μιλώντας στο Κανάλι 12 της ισραηλινής τηλεόρασης, κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους, ενώ οι υπηρεσίες ασφαλείας επιχειρούν στην περιοχή.

Σειρά επιθέσεων στους δρόμους του Ισραήλ έχουν λάβει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες, με πάνω από 15 νεκρούς. Για τις επιθέσεις την ευθύνη έχουν αναλάβει ισλαμιστές.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη εκστρατείας χρηματοδότησης για τη βοήθεια της Ουκρανίας

Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου στις φυλακές της Αλαμπάμα με τη βοήθεια σωφρονιστικής υπαλλήλου - Ψάχνουν αν είχαν ερωτικό δεσμό

Πρόεδρος ΕΣΡ κατά Βελόπουλου για τις διαφημίσεις με τα μαντζούνια που «σκοτώνουν» τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης