Ενεργειακή κρίση: Το Κατάρ διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προμηθεύει την Ευρώπη με φυσικό αέριο
Ο υπουργός Ενέργειας σχολίασε για τον πόλεμο στην Ουκρανία ότι «από επιχειρηματική σκοπιά, δεν επιλέγουμε πλευρές»
Τη διαβεβαίωση ότι το Κατάρθα συνεχίσει να προμηθεύει την Ευρώπη με φυσικό αέριο, έδωσε με δήλωσή του στο CNN ο αρμόδιος υπουργός για θέματα Ενέργειας του Κατάρ, ο Σάαντ Σερίντα αλ Κάαμπι σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα.
«Από επιχειρηματική σκοπιά, δεν επιλέγουμε πλευρές», είπε ο Κάαμπι, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του κρατικού ομίλου πετρελαίου και φυσικού αερίου Qatar Energy, σχολιάζοντας τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.