Το τρελό love story μίας από τις πλουσιότερες γυναίκες της Σουηδίας και ο καρδιοκατακτητής που σέρβιρε ημίγυμνος

Το τρελό love story μίας από τις πλουσιότερες γυναίκες της Σουηδίας και ο καρδιοκατακτητής που σέρβιρε ημίγυμνος

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύζυγος της Λουίζ και πωλητής πολυτελών ρολογιών κάλεσε έναν φίλο του, τον παίκτη του ράγκμπι Άλεξ Χέμσλι, στην έπαυλη, για να γνωρίσει την οικογένειά του  - Ο Άλεξ ήταν πασίγνωστός για την αθλητική γεροδεμένη κορμοστασιά του

lovestory-0
Σουηδή δισεκατομμυριούχος διώχνει τον σύζυγο από το σπίτι. Όπου «σπίτι» βάζουμε «έπαυλη» κι όπου φίλος «πρώην παίκτης του ράγκμπι/«μπάτλερ του μπουφέ» ημίγυμνος σερβιτόρος σε… πάρτι μόνο για κορίτσια. Ο φίλος μετακομίζει στο σπίτι της (σουηδής δισεκατομμυριούχου) αξίας 100 εκατομμυρίων λιρών στην Μπελγκρέιβια, ήτοι στην πιο ακριβή και αριστοκρατική περιοχή του Λονδίνου, ενώ ο πρώην σύζυγος (της σουηδής δισεκατομμυριούχου) συμβιβάζεται με ένα διαμέρισμα αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών  - στη γωνία του σπιτιού. Αν δεν ήταν αλήθεια, θα ήταν με βεβαιότητα σενάριο βραζιλιάνικης σαπουνόπερας…

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας είναι η 31χρονη Λουίζ Μπάκστρομ. Μία «δεν ξέρω τι έχω» ο παππούς της οποίας ήταν ο Σουηδός δισεκατομμυριούχος Στεν Άκε Λίντχολμ και πλουσιότερος επιχειρηματίας της Σουηδίας. Σύζυγος της «δεν ξέρω τι έχω» - ο απατημένος Μάρτιν Γουένμπεργκ – ο οποίος κέρδισε το λαχείο της ζωής του πριν από έξι χρόνια όταν γνώρισε τη Λουίζ ενώ εργαζόταν ως πωλητής πολυτελών ρολογιών. Οι δυο τους ερωτεύθηκαν, παντρεύτηκαν στη Σουηδία και αργότερα εγκαταστάθηκαν στο Λονδίνο όπου έγιναν μέλη στα πιο κλειστά και αριστοκρατικά κλαμπ της χώρας, παρακολουθούσαν λαμπρές (κλειστού κύκλου) φιλανθρωπικές εκδηλώσεις όπου συμμετείχαν μεγάλοι σταρ και δημιούργησαν φιλίες με ισχυρά πρόσωπα της Βρετανικής αριστοκρατίας με πρώτη και καλύτερη τη Δούκισσα της Κορνουάλης.

image_6487327
image_6483441_2_


Κλείσιμο
Το ζευγάρι έχει (μεταξύ άλλων) δύο σπίτια στην Μπελγκρέιβια: ένα διαμέρισμα αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών στην αριστοκρατική Eaton Square κι ένα τεράστιο πολυτελές αρχοντικό στην ίδια πλατεία η αξία του οποίου, όπως φημολογείται, ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια λίρες. Εκτός από τα δύο αυτά σπίτια, νοικιάζουν ένα ρετιρέ στην αριστοκρατική πολυκατοικία One Hyde Park στο Knightsbridge, εκεί όπου οι τιμές αγοράς κυμαίνονται από 3,6 εκατομμύρια λίρες (για ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου) έως 136 εκατομμύρια λίρες (για ένα ρετιρέ)! Ωστόσο, πριν από λίγους μήνες η φαινομενικά τέλεια ζωή τους έγινε - τουλάχιστον για τον Μάρτιν- παρελθόν, όταν εκείνος, κάλεσε ένα φίλο του, τον παίκτη του ράγκμπι Άλεξ Χέμσλι στην έπαυλη για να γνωρίσει την οικογένειά του και να κολυμπήσει στη μεγάλη εσωτερική πισίνα τους.

Οι φίλοι τους λένε πως ο γεννημένος στο Κέμπριτζ Άλεξ τράβηξε κατευθείαν το ενδιαφέρον της Λουίζ. Ο Άλεξ, που έπαιζε για το Taunton Rugby Club, ήταν πασίγνωστός για την αθλητική γεροδεμένη κορμοστασιά του και σχετικά γνωστός για την εργασία του ως «μπάτλερ του μπουφέ», δηλαδή ως ημίγυμνος σερβιτόρος σε πάρτι αποκλειστικά για κυρίες. Αξιοσημείωτη διάκριση: Κατά τη διάρκεια του lockdown είχε φωτογραφηθεί να κάνει βόλτα με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Courtney Love… Σήμερα ο 32χρονος Άλεξ, ζει στο τεράστιο πολυτελές αρχοντικό και έχει στη διάθεσή του πραγματικό μπάτλερ, έναν από τους δώδεκα υπαλλήλους που έχει στην δούλεψή της η Λουίζ, ενώ ο απατημένος Μάρτιν μένει... σ' ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Eaton Square.

Ο Άλεξ στο παρελθόν είχε εξηγήσει γιατί εργαζόταν ως ημίγυμνος σερβιτόρος. Ο λόγος ήταν για να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του καθώς εκείνη την εποχή σπούδαζε νομικά στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ. Σε ένα άρθρο που δημοσίευσε η Mail τον Μάιο του 2011, είχε δηλώσει: «Γιατί δουλεύω ως ημίγυμνος σερβιτόρος σε μπάτσελορ πάρτι κοριτσιών και σε βραδιές γεμάτες με τρελαμένες, αδιάφορες σε μένα γυναίκες; Επειδή οι 25 λίρες την ώρα σημαίνουν ότι μπορώ να κερδίζω περίπου 1.500 λίρες τον μήνα. Όταν υπάρχει δουλειά μπορώ να πληρώνω το φοιτητικό μου δάνειο. Αν και οι γονείς μου μπορούν να βοηθήσουν (η μαμά μου είναι φωτογράφος και ο μπαμπάς μου στις οικονομικές υπηρεσίες), δεν είναι σωστό για αυτούς να πληρώνουν τα έξοδά μου». Το «σωστό» άλλαξε ωστόσο ρότα όταν άλλαξε και το υποκείμενο της πληρωμής καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός φίλου ου Άλεξ: «Ο Άλεξ και ο Μάρτιν ήταν φίλοι, αλλά μόλις ο Άλεξ έριξε μια ματιά σε αυτό το σπίτι σκέφτηκε ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει εκεί. Για καλή του τύχη, η Λουίζ τον ερωτεύτηκε και έδιωξε τον Μάρτιν από τη συζυγική στέγη. Τώρα είναι η σειρά του Άλεξ να ζήσει το όνειρο».

image_6483441_1_
image_6483441


Όσο για τον απατημένο Μάρτιν; Είπε σε φίλους ότι θα προτιμούσε να συνεχίσει να ζει με τη Λουίζ - και τον Άλεξ- στο ίδιο σπίτι, παρότι σκοπεύουν να πάρουν διαζύγιο. Πιστεύει ότι η έπαυλη είναι τόσο μεγάλη που θα μπορούσαν να ζήσουν εκεί όλοι μαζί χωρίς να διασταυρώνονται οι δρόμοι τους μέσα στο σπίτι, κάτι που θα του επέτρεπε να περνά χρόνο με τον γιο τους, ο οποίος ζει εκεί. Όπως υποστηρίζει φίλος του Μάρτιν, «αυτό είναι κάτι που μόνο ένας σούπερ πλούσιος άντρας θα μπορούσε να σκεφθεί (και να ανεχθεί): ότι δηλαδή θα μπορούσε να ζήσει παρέα με την εν διαστάσει σύζυγό του και τον εραστή της επειδή το σπίτι είναι τόσο μεγάλο που δεν θα πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον».

Η Λουίζ πάλι δεν ασχολείται με τέτοιες λεπτομέρειες. Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε σύζυγο- εραστή και Instagram αναφέροντας λεπτομερώς τον εκκεντρικό τρόπο ζωής της. Εκεί, ανοίγει σαμπάνιες μέσα σε ελικόπτερα, πετάει με το ιδιωτικά της τζετ για να μεταφέρει την μαμά της σε σαλέ στο Klosters και παραδέχεται δίχως την παραμικρή ενοχή πως σημασία έχει να ζεις σε ροζ συννεφάκια αδιαφορώντας για τον πλανήτη-γη… Φτάνει να (το) μπορείς…


Ειδήσεις σήμερα:

Απογραφή 2021: Τι πρέπει να κάνουν όσοι δεν έχουν λάβει τον φάκελο

Κερατσίνι: Οργή και ερωτήματα για τον θάνατο της 8χρονης που σφήνωσε σε πόρτα εργοστασίου

Δείτε τις 24 περιοχές με τους περισσότερους ανεμβολίαστους στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης