Συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν στην Οπρα: Οι κατηγορίες για ρατσισμό και οι πρώτες αντιδράσεις

Συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν στην Οπρα: Οι κατηγορίες για ρατσισμό και οι πρώτες αντιδράσεις

Οι σκέψεις για αυτοκτονία και τα δάκρυα εξαιτίας της Κέιτ Μίντλετον - Διάσημα ονόματα στις ΗΠΑ βγάζουν το... καπέλο στη Μέγκαν -  Τι γράφουν τα βρετανικά tabloid

HARRY_MEGHAN_AGAIN2
Iσχυρές σεισμικές δονήσεις έχει προκαλέσει στις δύο όχθες του Ατλαντικού η συνέντευξη-βόμβα των «ανταρτών» του βασιλικού ζεύγους της Βρετανίας, Μέγκαν και Χάρι, στην πάπισσα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρει που αμαυρώνει την εικόνα των Βρετανικών  Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ αποκαλύπτοντας ρατσιστικά κατάλοιπα στο Παλάτι. 
 
Με την δίωρη συνέντευξη που παραχώρησαν στη γκουρού των συνεντεύξεων, Όπρα, και μεταδόθηκε ξμερώματα ώρα ελλάδας από το δίκτυο CBS,  η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ  κι ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, εισέβαλαν από την κλειδαρότρυπα στα βρετανικά Ανάκτορα  φέρνοντας σε δεινή θέση την βασίλισσα  Ελισάβετ όπως και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένεια.  Ο βρετανικός Τύπος ξεσπαθώνει έχοντας στο πρωτοσέλιδό του τη Μέγκαν, εμφανώς συγκινημένη να παραδέχεται ότι το Παλάτι ανησυχούσε για το χρώμα του δέρματος του μωρού που θα έφερνε στον κόσμο, κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη.
 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»: «Η Μέγκαν κατηγορεί το Παλάτι για ρατσισμό», γράφει στο σημερινό πρωτοσέλιδό της:  «Ήθελα να αυτοκτονήσω», γράφει στο εξώφυλλο η βρετανική εφημερίδα «Sun» επικαλούμενη τα λόγια της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού.  Ο διάσημος Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, έσπευσε να δηλώσει ειρωνικά ότι «στη Μέγκαν αξίζει ένα Oscar για την ηθοποιία της» στηρίζοντας έμπρακτα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
 
Από την πλευρά της, η μεγάλη σταρ του τένις, Σερένα Ουίλιαμς όπως και η Μίνα Χάρις, ανιψιά της κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις βρέθηκαν στο πλευρό της της συζύγου του Χάρι. Για τον Βρετανό δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν,  η συναισθηματική συνέντευξη της Μέγκαν ήταν απλά ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας. «Είναι πολύ αργά για υποψηφιότητα για Όσκαρ; #meghan», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. «Αυτή η συνέντευξη είναι μια απολύτως επαίσχυντη προδοσία της Βασίλισσας και της Βασιλικής Οικογένειας», έγραψε ο Μόργκαν, περιγράφοντας τη συνέντευξη ως «καταστροφική ανοησία» .Ωστόσο, πολλές διασημότητες στις ΗΠΑ που παρακολούθησαν τη συνέντευξη, έσπευσαν να στηρίξουν το ζεύγος Σάσεξ.


MORGAN_SERENA_CHRISTIAN
Πιρς Μόργκαν, Σερένα Γουίλιαμς, Κριστιάν Αμανπούρ


Για την σταρ του τένις, Σερένα Γουίλιαμς, η Μέγκαν «ζει τη ζωή της - και δίνει το παράδειγμα - της ενσυναίσθησης και της συμπόνιας»... «Μου διδάσκει κάθε μέρα τι σημαίνει να είμαι πραγματικά ευγενής». Η Μίνα Χάρις, ανιψιά της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις, έκανε ένα τουίτ πριν από τη συνέντευξη για τον εορτασμό της «Ημέρας Εκτίμησης της Μέγκαν Μαρκλ» ενώ μετά το πέρας της συνέντευξης, μίλησε για την «Αυτού Μεγαλειότητα, την Βασίλισσα Όπρα».

Η Μπέρνις Κινγκ, κόρη του μεγάλου αγωνιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, έγραψε στο Twitter: «Η Βασιλεία δεν είναι ασπίδα από την καταστροφή και την απελπισία του ρατσισμού....«Είμαι ευγνώμων που  η Μέγκαν Μαρκλ είναι ακόμα εδώ».

Ακόμη και η Αμάντα Γκόρμαν - η αφροαμερικανή ποιήτρια που έκλεψε τη παράσταση στην ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, έσπευσε να βρεθεί στο πλευρό της .«Η Μέγκαν ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του Στέμματος για αλλαγή, για αναγέννηση και συμφιλίωση σε μια νέα εποχή», έγραψε ο 22χρονος. «Δεν κακοποίησαν απλώς το φως της - το έχασαν», πρόσθεσε.  Για την διακεκριμένη Αμερικανίδα δημοσιογράφο Κριστιάν Αμανπούρ, σήμα- κατατεθέν του CNN, η συνέντευξη των Μέγκαν και Χάρι δεν ήταν ένας εύκολος δρόμος παρά τη φιλία που συνδέει το ζευγάρι με την Όπρα. 
 
 «Το στυλ συνέντευξης της Όπρα βασίζεται στην ενσυναίσθηση και αν και δεν κάνει ερευνητική δημοσιογραφία, οι συνεντεύξεις της πάντα διερευνούν σε βάθος τα άτομα που έχει απέναντί της. Δεν θα τους χάριζε μία εύκολη διαδρομή παρά τη φιλία που τους συνδέει», τόνισε η Αμανπούρ.  Στο Twitter, πάντως, η Όπρα έλαβε τα εύσημα με τους χρήστες να την επαινούν για τον χειρισμό της βασιλικής συνέντευξης. «Μέσα σε 25 σεζόν και περισσότερα από 5.000 επεισόδια του σόου «The Oprah Winfrey Show», η Όπρα υποστηρίζει ότι έχει πάρει συνέντευξη από περίπου 37.000 άτομα.  Σύμφωνα με το Twitter, η εμπειρία της έχει αποδώσει.
 
Ωστόσο, για ορισμένους Αμερικανούς τηλεθεατές, η Όπρα δεν κατάφερε να εκμαιεύσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες από το ζεύγος: για παράδειγμα, για την σχέση με τον πατέρα της Μέγκαν, για το ποιος ζήλευε την Μέγκαν και γιατί η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει.  Επιπλέον, υπήρξαν κάποιοι που τόνισαν ότι, πολλές φορές, η συντονίστρια Όπρα, διέκοπτε το ζεύγος των Σάσεξ.
 
Πάντως, όπως γράφει η εφημερίδα «Daily Mail» για τους δημοσιογράφους επί των βασιλικών θεμάτων, η Όπρα ήταν η πρωταγωνίστρια της συνέντευξης του ζεύγους Σάσεξ.  Από την πλευρά της, η βρετανική οργάνωση κατά της Μοναρχίας, «Republic, (Δημοκρατία), δήλωσε στο Twitter ότι η συνέντευξη αυτή ήταν κατστροφική για το Παλάτι. «Είτε για χάρη της Βρετανίας είτε για χάρη των νεότερων βασιλέων, αυτό το σάπιο ίδρυμα πρέπει να φύγει», ανέφερε σε tweet.

H συνέντευξη  Χάρι και Μέγκαν στην Όπρα

Η συνέντευξη της Μέγκαν στη Όπρα άνοιξε με μια «δυνατή» ερώτηση: το πρόβλημα του μπούλινγκ που υφίστατο  (σσ οι κατηγορίες κατά της Μαρκλ για μπούλινγκ δεν είχε γίνει ακόμα γνωστές όταν βιντεοσκοπήθηκε η συνέντευξη) και συγκεκριμένα για το περιστατικό στο οποίο υποτίθεται η «κακότροπη Μέγκαν έκανε την Κέιτ να κλάψει», όπως έγραφαν τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Η Μέγκαν Μάρκλ αποκάλυψε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ και σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, ήταν εκείνη που έκανε την Μέγκαν να κλάψει πριν τον γάμο της με τον Χάρι και όχι το αντίθετο.

«Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό» είπε η Μέγκαν στην Όπρα.

Στη συνέχεια μίλησε για την γνωριμία της και τις πρώτες επαφές με την βασιλική οικογένεια και ειδικά για την συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ«Δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία για τη συνάντηση με τη βασίλισσα», όμως όταν την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται τότε συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει στο Λος Αντζελες, όπου μεγάλωσε.

«Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση - δεν το θυμάμαι», είπε η Μέγκαν«Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια».


«Ποτέ δεν έψαξα τον σύζυγό μου στο διαδίκτυο»

Στα πρώτα λεπτά της αποκλειστικής συνέντευξής της με την Όπρα Γουίνφρεϊ, η Μέγκαν είπε ότι δεν αναζήτησε πληροφορίες για τον Πρίγκιπα Χάρι πριν παντρευτεί. Ενώ γνώριζε για τους βασιλείς, η συζήτηση για τη μοναρχία δεν ήταν κάτι που έμαθε καθώς μεγάλωσε. Επίσης υποστήριξε ότι δεν έψαξε στο διαδίκτυο να μάθει ποιος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς ό,τι έπρεπε να μάθει, της το είπε ο ίδιος.


000_94H2ZC


Ο μυστικός τους γάμος

Η Μέγκαν επίσης αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ. Πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Με δύο μέτρα και δύο σταθμά

Σε ερώτηση της Οπρα, η Μέγκαν παραπονέθηκε πως ο βρετανικός τύπος είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ό,τι και αν έκανε η Μέγκαν σε σχέση με την Κέιτ. «Χάιδευα την κοιλιά μου ενώ ήμουν έγκυος, τι θέλει και το κάνει αυτό; Τι θέλει να μας πει;». «Τρώει το πρωί αβοκάντο. Αμερικανιές στο παλάτι». «Οτιδήποτε και αν έκανα, τα ίδια πράγματα που έκανε η Κέιτ, εγώ τα έκανα γιατί ήμουν ψωροπερήφανη και ξιπασμένη, όπως έγραφαν. Τα αβοκάντο είχαν γίνει σύμβολο της καταστροφής του περιβάλλοντος... Εντάξει γελάμε, αλλά μέχρι πόσο».


«Το Παλάτι φοβόταν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει ένας μαύρος πρίγκηπας στη μοναρχία. Αλλά στα ταξίδια που έκανα με τον Χάρι στην Κοινοπολιτεία και είδα την αγάπη του κόσμου σκέφτηκα πως ένας σκουρόχρωμος πρίγκιπας θα ήταν κέρδος για την μοναρχία»



Το παλάτι αρνήθηκε στον Αρτσι κρατική ασφάλεια

Όταν ακόμα ήταν έγκυος στον Αρτσι της ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι ο νέος πρίγκιπας δεν θα είχε κρατική προστασία και ασσφάλεια. Για αυτό και αποφασίσαμε να μην πάρει τελικά πριγκιπικό τίτλο, καθώς όσο περισσότερους τίτλους έχει κάποιος, τόσο μεγαλύτερη ασφάλεια χρειάζεται.

Στο παλάτι τρέμανε πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του Αρτσι

Οταν η Οπρα ρώτησε την Μέγκαν γιατί δεν πήρε πριγκιπικό τίτλο ο Άρτσι. η Μέγκαν απάντησε πως «στο παλάτι τρέμανε στην σκέψη ενός πρίγκηπα με σκούρο δέρμα. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις της οικογένειας με τον Χάρι, αλλά και με την ίδια στις οποίες της τόνιζαν τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει αυτό στη μοναρχία». Αλλά στα ταξίδια που έκανε με τον Χάρι στην Κοινοπολιτεία και όταν είδε την αγάπη του κόσμου σκέφτηκε πως ένας σκουρόχρωμος πρίγκιπας θα ήταν κέρδος για την μοναρχία.

000_94F6QV



Το παλάτι δεν έκανε τίποτα για να μας στηρίξει 

«Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, το Παλάτι δεν έκαν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο» δήλωσε η Μέγκαν στην Οπρα. «Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ηταν ανυπόφορο».

Κορίτσι είναι το επόμενο παιδί

Η Μέγκαν αποκάλυψε πως αυτή και ο Χάρι περιμένουν την γέννηση της κόρης τους το καλοκαίρι.

Μου είχαν πάρει διαβατήριο και δίπλωμα

Μέχρι την ημέρα που έφυγαν από το Παλάτι, η Μέγκαν δεν είχε πρόσβαση στο διαβατήριό της, το δίπλωμα οδήγησης ή ακόμα και τα κλειδιά της. Η Μέγκαν εμπιστεύθηκε στην Οπρα πως δεν είχε καμία βοήθεια στο παλάτι από τον μηχανισμό, παρόλο που είχε ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια τους.

Δεν με άφησαν να πάω σε ψυχολόγο όταν κατέρρευσα

Η Μέγκαν εμπιστεύθηκε στην Οπρα πως δεν είχε καμία βοήθεια στο παλάτι από τον μηχανισμό, παρόλο που είχε ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια τους. «Εφθασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχε άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Χάρι πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακομή και αυτό το αρνήθηκαν». Οι υπέυθυνοι προσωπικού του Παλατιού «του είπαν, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας». «Το λέω αυτό τώρα,γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα να ζητήσω και την αρνήθηκαν».

Σε αυτό το σημείο ο πρίγκιπας Χάρι παίρνει και αυτός μέρος στη συνέντευξη.

«Πρέπει να μπεις στα παπούτσια της για να καταλάβεις»

«Έπρεπε να μπω στα παπούτσια της γυναίκας μου για να καταλάβω τι σημαίνει ρατσισμός και μπούλινγκ σε μια έγχρωμη δυναμική γυναίκα που έχει άποψη στο παλάτι». Τα περιστατικά που έζησε μαζί της κάθε μέρα, τα τελευταία δύο χρόνια τον έκαναν να το νιώσει και ο ίδιος. «Ημουν απελπισμένος. Επρεπε να σταματήσω την επανάληψη της ιστορίας «Οταν βρήκα τοίχο, όπου και αν απευθήνθηκα για βοήθεια, τότε πήρα την απόφαση πως έπρεπε κάτι να κάνω για να μην επαναληφθεί η ιστορία της μητέρας μου. Θέλαμε να πάρουμε μια ανάσα απο αυτόν τον συνεχή πόλεμο. Δυστυχώς δεν βρήκαμε πουθενά βοήθεια».


«Οταν ο πατέρας μου, πρίγκιπας Κάρολος, σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματά  μου, τότε αποφάσισα πως ήταν η ώρα να πάρω την γυναίκα μου και το παιδί μου και να φύγουμε από το Παλάτι και τη Βρετανία» δήλωσε ο Χάρι


Χάρι: Ο πατέρας μου δεν απαντάει στα τηλεφωνήματα

Πριν αποχωρήσουν από το Παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με την Βασίλισσα και άλλες δύο με τον πρίγκιπα Κάρολο. Μετά σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματα του Χάρι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος και του ζήτησε να του τα γράψει σε ένα γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου». Έτσι πάρθηκε η απόφαση της αποχώρησης από το Παλάτι.

«Ταξίδεψα σε σκοτεινά μέρη όταν είδα την Μέγκαν να καταρρέει»

Οταν αντιλήφθηκε πως η Μέγκαν είχε αυτοκτονικές τάσεις και δεν ήθελα άλλο να ζει, ο Χάρι τρόμαξε. «Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν φοβισμένος. Στην αρχή δεν είπα στην οικογενειά μου ότι χρειζόμαστε βοήθεια. Ντρεπόμουν. Αλλά όταν βρήκε τοίχο στους θεσμούς και τους μηχανισμούς, τότε στράφηκε στους δικού τους και του είπε «πως αυτό που ζούμε δεν θα έχει καλό τέλος».

Ημουν παγιδευμένος αλλά δεν το ήξερα

Οταν η Οπρα τον ρώτησε αν έφυγε από το Παλάτι λόγω της Μέγκαν και αν θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν ήταν αυτή, ο Χάρι απάντησε «όχι, ήμουν και εγώ παγιδευμένος και δεν το ΄ξερα. Δεν το είχα δει. Ολη η οικογενειά μου είναι παγιδευμένη μέσα σε ένα σύστημα. Δεν μπορούν να φύγουν».

Μέγκαν: Ηθελα να τους κάνω υπερήφανους για μένα

Η Μέγκαν δήλωσε στην Όπρα πως εγκατέλειψε τα πάντα για να ζήσει μέσα στη βασιλική οικογένεια και πραγματικά ήθελε να τους κάνει υπερήφανους, παρόλο που δεν είχε κανέναν να την διδάξει ή να της δείξει τον τρόπο.
«Αφησα την καριέρα μου, την ζωή μου, τους φίλους μου, τα πάντα γιατί τον αγαπώ. Εγραψα επιστολές στην βασιλική οικογένεια και τους λέω πως εγώ εδώ είμαι, αξιοποιήστε με όπως εσείς νομίζετε».
Αλλά δεν υπήρξε καμία καθοδήγηση. Δεν υπάρχουν σχολεία για το πως κάθεσε, πως μιλάς, πως σταυρώνεις τα πόδια σου ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν ήξερα καν τον βρετανικό ύμνο και κάνενας δεν σκέφτηκε -μέσα στον μηχανισμό- να μου πει πέντε πράγματα και για την κοινωνία. Μοναχή μου τα βράδια γκούγκλαρα τα πάντα και έκανα μόνη μου πρόβες για να τους κάνω περήφανους».


«Οταν ξεκίνησαν οι ρατσιστικές επιθέσεις από τα βρετανικά ταμπλόιντστη Μέγκαν περισσότεροι από 70 βουλευτές, Συντηρητικοί και Εργατικοί βγήκαν και στήριξαν την συζυγό μου. Ούτε ένας από την οικογενειά μου δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ή δήλωση.


Η οικογένεια μου δεν στήριξε ποτέ την Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως η βασιλική οικογένεια έχασε πολλές ευκαιρίες για να στηρίξει και να προστατεύσει την Μέγκαν απέναντι στον κίτρινο τύπο. «Οταν ξεκίνησαν οι ρατσιστικές επιθέσεις στη Μέγκαν από τα βρετανικά ταμπλόιντ περισσότεροι από 70 βουλευτές, Συντηρητικοί και Εργατικοί βγήκαν και επώνυμα στήριξαν την συζυγό μου. Ούτε ένας από την οικογενειά μου δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ή δήλωση. Αυτό με πονάει βαθιά. Αλλά για να είμαι δίκαιος επίσης ξέρω πως τα μέλη της οικογενειάς μου φοβούνται μην μπουν στο στόχαστρο των ταμπλόιντ».

Αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν πολύ θυμωμένη...

Σε ερώτηση της Όπρα για το πώς θα αντιδρούσε η πριγκίπισα Νταϊάνα σε όλο αυτό, στην αποχώρηση από την οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε πως «Η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είχε πέρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με την συζυγό μου και απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για εκείνη που αντιμετώπισε μόνο της όλα αυτά που έζησε. Ηταν σκληρό για μας αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον»

Ο Χάρι για το θέμα του χρώματος του Αρτσι

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογενειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος».
Η Όπρα τον ρωτάει «Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει; «Χωρίς αμφιβολία, ναί» απαντά ο Χάρι.

000_94H9FT



Τέλος το χρήμα από το πρώτο τετράμηνο του 2020

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε πως η οικογένεια του σταμάτησε να τους στηρίζει οικονομικά από το πρώτο τετράμηνο του 2020. Οι συμφωνίες με Netflix και Spotify δεν ήταν μέρος του σχεδίου τους αλλά προέκυψαν όταν η οικογένεια έκοψε την χρηματοδότηση. Σήμερα ζουν με την περιυσία που του είχε αφήσει η πριγκίπισα Νταϊάνα.


Η Μέγκαν φοράει το διαμαντένιο μπρασελέτ της Νταϊάνας κατά την διάρκεια της συνέντευξης τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την μνήμη της πριγκίπισας.

Λυπάμαι πως τους πίστεψα ότι θα με στηρίξουν

Οταν η Οπρα ρωτάει τον Χάρι και την Μέγκαν αν μετάνιωσαν για κάτι. Αν θα έκαναν κάτι διαφορετικά, ο Χάρι απαντά «Οχι, είμαι περήφανος για μένα και την Μέγκαν. Καταφέραμε και αποκτήσαμε τον Άρτσι παρόλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Ηταν μια σκληρή περίοδος για μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε». Η Μέγκαν απαντά πως έχει μετανιώσει για ένα πράγμα: που τους πίστεψε ότι θα την προστατέψουν. «Ηταν μια ψεύτικη υπόσχεση. Αλλά τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, δεν αισθανομαι ότι απλως επιβιώσαμε, αλλά νικήσαμε»


«Το μεγάλο μου λάθος ήταν ότι πίστεψα ότι θα με προστατέψουν. Ηταν μια ψεύτικη υπόσχεση. Αλλά τώρα που το έχουμε ξεπεράσει, δεν αισθανομαι ότι απλως επιβιώσαμε, αλλά νικήσαμε»


Μέγκαν: «Ζω ένα παραμύθι»

«Η σχέση μου με τον Χάρι είναι καλύτερη από οποιοδήποτε παραμύθι έχετε για πριγκιπες έχετε διαβάσει. Για μας τώρα εδώ είναι εδώ η αρχή».

Βόλτες με τον Αρτσι στην παραλία και ποδηλατάδες

Ο Χάρι τονίζει στην Όπρα πως η περσινή χρονιά τους πρόσφερε την ελευθερία τους και τον χρόνο να είναι μαζί και με τον γιό τους. «Το να κάνουμε ποδήλατο μαζί στην παραλία με τον γιό μου είναι η μεγαλύτερη ευτυχία για μένα». Η αγαπημένη φράση του Άρτσι είναι «ενυδάτωση». Kαι όταν φεύγει κάποιος από το σπίτι φωνάζει «να οδηγείς με ασφάλεια».

«Η κίνηση του Χάρι μας έσωσε όλους»

Η Οπρα του θύμισε πως είχε πει προηγουμένως πως η Μέγκαν τον έσωσε από το «σύστημα». Και ο Χάρι απαντά πως «Χωρίς αμφιβολία, με έκανε να δω πράγματα που δεν έβλεπα». «Ο Χάρι μας έσωσε όλους και εμένα και τον Αρτσι, όταν πήρε την απόφαση να φύγουμε» συμπλήρωσε η Μέγκαν.

Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα

Σε αυτο το σημείο η Όπρα τον ρωτάει για τον αδερφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την σχέση τους. «Αγαπώ πολύ τον αδερφό μου, τον λατρεύω παρά τις φήμες και τις κακοήθειες για καυγάδες και πόλεμο μεταξύ μας. Σήμερα βρισκόμαστε σε απάσταση, αλλά πιστεύω ότι όλα τα γιατρεύει ο χρόνος» Με τον πατέρα μου ξαναμιλάμε μετά το επεισόδιο που δεν απαντούσε στις κλήσεις μου, την εποχή της αποχώρησής μας από το Παλάτι».


Ειδήσεις σήμερα:

Λεπτό προς λεπτό η συνέντευξη Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα:  «Κατέρρευσα, έφθασα στην άκρη του γκρεμού. Ήθελα να αυτοκτονήσω»

Oι ελληνικές ρίζες της δυναστείας Ντασό η οποία ελέγχει τον κολοσσό που κατασκευάζει τα Rafale

Έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια με τους αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης