Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε δώρο δυο κουτάβια-Δείτε φωτογραφίες

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε δώρο δυο κουτάβια-Δείτε φωτογραφίες

Με την απουσία του Φίλιππου να είναι αισθητή και την 94χρονη μονάρχη όχι και στα καλύτερα της εξαιτίας της Μέγκαν και του Χάρι, τα δυο σκυλάκια που πιστεύεται ότι ήταν δώρο φαίνεται πως της ανέβασαν την διάθεση

1_Queen-leaves-London
Τα κόργκι πέμπροκ από την Ουαλία είναι τα αγαπημένα σκυλιά της βασίλισσας Ελισάβετ. Από όταν ήταν ακόμα παιδί η Ελισάβετ συνήθιζε να μεγαλώνει σκυλιά αυτής της ράτσας.

queen_corgis_2_3374905b


Ωστόσο εδώ και σχεδόν τρία χρόνια στο Κάστρο του Γουίντσορ δεν ακουγόντουσαν γαβγίσματα από Κόργκι όταν ο τελευταίος «βασιλικός» σκύλος, ο Whisper, πέθανε το 2018, αφήνοντας τη βασίλισσα χωρίς την αγαπημένη της ράτσα σκυλιών για πρώτη φορά σε 74 χρόνια. Η μοναδική παρέα της Αυτού Μεγαλειότης ήταν ένα σκυλάκι ράτσας «Ντόργκι» η Κάντι.

0_Queen-Elizabeth-II-Meets-New-Zealand-Rugby-League-Team


Κλείσιμο
Με την απουσία του Φίλιππου να είναι αισθητή και την 94χρονη μονάρχη όχι και στα καλύτερα της εξαιτίας της Μέγκαν και του Χάρι, τα δυο σκυλάκια που πιστεύεται ότι ήταν δώρο φαίνεται πως της ανέβασαν την διάθεση, σύμφωνα με πηγές της SUN.

02a6571c0000044d-0-image-a-38_1422754367603_2


Η βασίλισσα υποδέχθηκε τα δύο νέα κουτάβια στο σπίτι της. Δεν είναι γνωστό ποιο είναι το όνομα, οι ηλικίες ή το φύλο των κατοικίδιων ζώων, αλλά φαίνεται να έχουν έρθει σε καλή στιγμή, με την Ελισάβετ να χρειάζεται κάποια παρέα, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος είναι στο νοσοκομείο.

κοργκι_κουιν


Στα 18α γενέθλιά της το 1944 έλαβε ένα θηλυκό κόργκι τη Σούζαν, η οποία στη συνέχεια απέκτησε περισσότερους από 30 απογόνους.

0_Queen-Elizabeth-ll-arrives-at-Aberdeen-Airport


Τα πιο διάσημα σκυλιά της βασίλισσας εμφανίστηκαν στο κλιπ τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 με τον «Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ.

0_Opening-ceremony-of-the-London-2012-Olympic-Games




Ειδήσεις σήμερα

Απίστευτη δήλωση Μπολσονάρου: Αρκετά με το κλαψούρισμα για τον κορωνοϊό

Ο Σακίλ Ο'Νιλ συμμετείχε σε αγώνα πάλης και αποχώρησε με ασθενοφόρο-Δείτε βίντεο

Αφρική: Τουλάχιστον 20 μετανάστες πνίγηκαν όταν διακινητές τους πέταξαν στη θάλασσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης