Mίνα Χάρις: Έβαλε σε μπελάδες τη θεία της αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Mίνα Χάρις: Έβαλε σε μπελάδες τη θεία της αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Η 36χρονη influencer εκμεταλλεύεται το όνομα της Κάμαλα Χάρις για να κάνει περιουσία σύμφωνα με συμβούλους του Λευκού Οίκου

meena_harris
Πυρ και μανία είναι οι δικηγόροι του Λευκού Οίκου με τη Μίνα Χάρις, ανιψιά της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, καθώς της έκαναν ισχυρή σύσταση να αλλάξει συμπεριφορά και να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα της θείας για να χτίσει το δικό της brand name προωθώντας ρούχα και παιδικά βιβλία με το όνομα της Κάμαλα Χάρις.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις πρακτικές που ακολουθεί η 36χρονη Μίνα, δικηγόρος στο επάγγελμα , η οποία ως influencer στα social media , λανσάρει προιόντα που σχετίζονται ή αφορούν την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ με στόχο την αναγνωρισιμότητα και το εύκολο κέρδος.

Σε δηλώσεις του στους «The Los Angeles Times», αξιωματούχος του Λευκού Οίκου υποστηρίρίζει ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. «Αυτό σημαίνει: Η συμπεριφορά της πρέπει να αλλάξει», επισημαίνει. Μετά τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου, σύμβουλοι του Λευκού Οίκου της είπαν να σταματήσει την πώληση αντικειμένων και ενδυμάτων όπου απεικονίζεται η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Η Μίνα Χάρις έχει προωθήσει το βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «Ambitious Girl» (Φιλόδοξο Κορίτσι) με αναφορά στην επαγγελματική αναρρίχηση της θείας, κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις στο NBC's Today Show και στο ABC's The View ενώ έχει ποζάρει σε διάφορα διάσημα περιοδικά.

Την ημέρα της ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν -20 Ιανουαρίου- σύμφωνα με πληροφορίες, πέταξε με ιδιωτικό τζετ έως την Ουάσιγκτον, με το ταξίδι πληρωμένο από χρηματοδότη της καμπάνιας της θείας της. Μάλιστα, μοιράστηκε στιγμές του ταξιδιού της με τους χρήστες της στο Instagram, σύμφωνα με τους Times.

Η Μίνα, απόφοιτος του Χάρβαρντ, ξεκίνησε μια εταιρεία πριν από τέσσερα χρόνια, την «Phenomenal», η οποία πωλεί μπλουζάκια και φούτερ με κοινωνική συνείδηση, που φοριούνται συχνά από διασημότητες με τις φωτογραφίες του να αναρτώνται στα social meciaia.

Η ίδια πάντως σε δήλωσή της στους «Times», μέσω μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων, υπερασπίστηκε τις πρακτικές της. «Από την αρχή της εκστρατείας, επέμεινα να τηρήσω όλα τα νομικά και ηθικά πρότυπα και θα συνεχίσω να τηρώ αυστηρά τους κανόνες δεοντολογίας του Λευκού Οίκου Μπάιντεν / Χάρις», ανέφερε χαρακτηριστικάΗ ίδια πρόσθεσε ότι, μετά τη νίκη των Δημοκρατικών στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου, σταμάτησε να προωθεί ρούχα ή να γράφει βιβλία με το όνομα της θείας της.

Κλείσιμο
Το πρώτο παιδικό της βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Η Μεγάλη Ιδέα της Καμάλα και της Μάγια» αφορά δύο αδελφές που ανέλαβαν ένα κοινοτικό πρόγραμμα και παραπέμπει στην μητέρα και την θεία της. Το βιβλίο έχει γίνει μπέστσελερ και βρίσκεται στο νούμερο 4 της λίστας των New York Times.

Η Mίνα είναι κόρη της αδερφής της Κάμαλα, Μάγια Χάρις. Σε ηλικία 17 ετών , η Μάγια ως ανύπαντρη μητέρα, βρήκε πολύτιμη στήριξη για την ανατροφή του παιδιού της, από την αδερφή της και νυν αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο σύζυγος της 36χρονος influencer , Νικολά Ατζιάνγκου, αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του στο Σαν Φρανσίσκο και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ανατροφή των δύο κοριτσιών που έχουν αποκτήσει στην διάρκεια του έγγαμου βίου τους: την Αμάρα και την Λίλα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Νέο Έκτακτο Δελτίο της ΕΜΥ: Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική ως το βράδυ τη Τρίτης

Με τα… μαγιό τους και παγωμένες μπύρες υποδέχτηκαν τη «Μήδεια» στη Σαμοθράκη

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Ποιες γραμμές του ΟΑΣΑ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης