Χάρι και Μέγκαν: Ποσό «μαμούθ» πλήρωσε το CBS για την συνέντευξη «βόμβα» στην Όπρα

Χάρι και Μέγκαν: Ποσό «μαμούθ» πλήρωσε το CBS για την συνέντευξη «βόμβα» στην Όπρα

Πήραν χρήματα οι Σάσεξ για την συνέντευξη; - 325.000 δολάρια για μια διαφήμιση 30" κατά την διάρκεια της πολυαναμενόμενης συνέντευξης - Θα απαντήσει η βασιλική οικογένεια στις αποκαλύψεις του Χάρι και της Μέγκαν;

meghan_harry_main1
Χρυσάφι στα... πόδια της Όπρα Γουίνφρεϊ κατέθεσε το αμερικανικό δίκτυο CBS για να αγοράσει τα δικαιώματα της πολύκροτης συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αναμένεται να προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ και την Δευτέρα στη Βρετανία από το ITV. Συνολικά 64 χώρες σε όλο τον κόσμο από την Ευρώπη μέχρι την υποσαχάρια Αφρική θα προβάλλουν την αποκαλυπτική συνέντευξη του έκτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού και εκατομμύρια τηλεθεατές στον πλανήτη θα ακούσουν για πρώτη φορά τους πραγματικούς λόγους που εξώθησαν το λαμπερό ζευγάρι στο Megxit.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal, το αμερικανικό δίκτυο κατέβαλε από 7 μέχρι 9 εκατ. δολάρια στην εταιρεία παραγωγής Harpo Productions, που έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια και ανήκει στην διάσημη τηλεπερσόνα, για να αγοράσει τα δικαιώματα της συνέντευξης των Σάσεξ. Στη συμφωνία μεταξύ του CBS και της εταιρείας παραγωγής της Όπρα περιλαμβάνεται και το δικαίωμα του αμερικανικού δικτύου να πουλήσει την συνέντευξη στην διεθνή αγορά ενώ έγινε γνωστό πως το αμερικανικό δίκτυο χρεώνει 325.000 δολάρια για 30" διαφημιστικού χρόνου κατά την διάρκεια της συνέντευξης!

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν πήραν χρήματα για την συνέντευξη, δήλωσε ο εκπρόσωπος των Σάσεξ

Εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην πρωταγωνίστριας του δικαστικού δράματος Suits δήλωσε στην Wall Street Journal πως οι Σάσεξ δεν πληρώθηκαν για την δίωρη αποκαλυπτική συνέντευξη στην Όπρα. Σε ένα από τα τρέιλερ που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Παρασκευή η δούκισσα του Σάσεξ δηλώνει πως αισθάνεται ελεύθερη να μιλήσει για τον εαυτό της αφού η Όπρα της είχε ζητήσει μια συνέντευξη το 2018, πριν από τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι, αλλά το παλάτι δεν της έδωσε την άδεια να την κάνει.

Η συνέντευξη στην Όπρα είναι η πρώτη κοινή συνέντευξη των Σάσεξ, μετά την παραίτησή τους από τον στενό πυρήνα της βασιλικής οικογένειας και την μόνιμη εγκατάσταση μαζί με τον γιο τους Άρτσι στις ΗΠΑ.

Πηγές από το παλάτι δήλωσαν την Παρασκευή στη Mirror πως η βασίλισσα και τα ανάκτορα δεν έχουν στα χέρια τους «κόπια» της πολύκροτης συνέντευξης, που αναμένεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στο Μπάκιγχαμ και τόνισαν πως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα την παρακολουθήσουν την ίδια ώρα με τους υπόλοιπους τηλεθεατές και μετά το πέρας της συνέντευξης θα κρίνουν, αν χρειάζεται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.



Ειδήσεις σήμερα: 

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στον Κάλαμο - Κινητοποίηση στην Πυροσβεστική

Eurovision: Διαδήλωσαν έξω από το ΡΙΚ για το «El Diablo» με πανό... «Αγαπάμε τον Χριστό»

Ο Νίκολας Κέιτζ ντύθηκε... 5η φορά γαμπρός στο πλευρό της 26χρονης καλής του - Δείτε φωτογραφίες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης