Το ρεκόρ Γκίνες της Άνιστον στο Instagram έσπασε ο Ντέιβιντ Ατένμπορο

Το ρεκόρ Γκίνες της Άνιστον στο Instagram έσπασε ο Ντέιβιντ Ατένμπορο

Ο Βρετανός φυσιοδίφης μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram – Το ρεκόρ κατείχε η Τζένιφερ Άνιστον τον περασμένο Οκτώβριο

22109000
Ρεκόρ Γκίνες κατέκτησε ο 94χρονος Βρετανός φυσιοδίφης Ντέιβιντ Ατένμπορο, που μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή που άνοιξε τον λογαριασμό του στο Instagram, ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο ακολούθους.

Σύμφωνα με το Guinness World Records, για να πιάσει επταψήφιο αριθμό χρειάστηκαν 4 ώρες και 44 λεπτά την Πέμπτη. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Τζένιφερ Ανιστον είχε καταρρίψει το συγκεκριμένο ρεκόρ σε 5 ώρες και 16 λεπτά.



Στην πρώτη του ανάρτηση o Ατένμπορο έγραψε: «Η διάσωση του πλανήτη μας είναι τώρα μια πρόκληση επικοινωνίας». «Κάνω αυτήν κίνηση και εξερευνώ αυτόν τον καινούργιο τρόπο επικοινωνίας για μένα επειδή, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο πλανήτης έχει πρόβλημα. Οι ήπειροι φλέγονται. Οι πάγοι λιώνουν. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι πεθαίνουν. Τα ψάρια εξαφανίζονται από τους ωκεανούς μας. Και η λίστα συνεχίζει. Η διάσωση του πλανήτη είναι πλέον επικοινωνιακή πρόκληση».



Ο Ατένμπορο προστίθεται στη λίστα δημοσίων προσώπων, τα οποία κάποια στιγμή κατείχαν το σχετικό ρεκόρ.

Στη λίστα βρίσκονται επίσης οι πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – 5 ώρες 36 λεπτά (Απρίλιος 2019), Κανγκ Ντάνιελ, σταρ της K-Pop – 11 ώρες 36 λεπτά (Ιανουάριος 2019), Πάπας Φραγκίσκος – 12 ώρες (Μάρτιος 2016), Ντέιβιντ Μπέκαμ – 24 ώρες (Μάιος 2015).

Κλείσιμο
Στις πρώτες 24 ώρες, ο σερ Ντέιβιντ συγκέντρωσε 2.5 εκατομμύρια followers, ωστόσο βρίσκεται ακόμη πολύ πίσω από τα άτομα με τους περισσότερους ακολούθους – ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο έχει 238 εκατομμύρια. Πριν το Instagram, είχε κυκλοφορήσει βιβλίο και ντοκιμαντέρ στο Netflix με τίτλο «A Life On Our Planet». Ο φυσιοδίφης διευκρίνισε ότι θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του Instagram για να μοιράζεται βίντεο όπου θα εξηγεί, «ποια είναι τα προβλήματα και πώς μπορούμε να τα διαχειριστούμε».

Κλείνοντας το βίντεο, προσκάλεσε τους θεατές «να με ακολουθήσουν – ή όπως συνηθίζαμε να λέμε εκείνες τις πρώτες ημέρες του ραδιοφώνου, μείνετε συντονισμένοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης