Ιταλία: Άλλα 1.695 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Πορεία της ακροδεξιάς που αμφισβητεί τον κορωνοϊό

Ιταλία: Άλλα 1.695 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο – Πορεία της ακροδεξιάς που αμφισβητεί τον κορωνοϊό

«Όχι στις μάσκες» λένε οι μετέχοντες στην πορεία ακροδεξιών που κατηγορούν την κυβέρνηση για λανθασμένους χειρισμούς – Μόνο σε δύο περιφέρειες δεν υπήρξαν νέα περιστατικά

roma_poreia
Πορεία ακροδεξιών οργανώσεων που αμφισβητούν την ύπαρξη του κορωνοϊού ξεκίνησε το απόγευμα στη Ρώμη, παρά τους χιλιάδες νεκρούς που είχε η χώρα από την έναρξη της πανδημίας.

Την κινητοποίηση πλαισιώνουν οργανώσεις οδηγών ταξί και ιδιοκτητών εστιατορίων, που κατηγορούν την κυβέρνηση για λανθασμένους χειρισμούς κατά την διάρκεια της πανδημίας.

«Όχι στις μάσκες» και «θέλουμε την αλήθεια», είναι δυο από τα συνθήματα της κινητοποίησης.

Σχόλιο για την κινητοποίηση έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο, που όμως κάλεσε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του κορωνοϊού «να δείξουν, τουλάχιστον, σεβασμό προς τις οικογένειες των θυμάτων του κορωνοϊού».

Άλλα 1.695 νέα κρούσματα και 16 νεκροί

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ιταλικών αρχών, το τελευταίο εικοσιτετράωρο, καταγράφηκαν 1.695 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 16 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Χθες 1.733 άνθρωποι είχαν προκύψει θετικοί στον ιό και οι θάνατοι ήταν 11.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν εισαχθεί 121 ασθενείς, ενώ 29.453 άνθρωποι είναι σε κατ΄οίκον περιορισμό και 1620 βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Σε σύνολο είκοσι ενός περιφερειών, μόνον σε δυο (στο Μολίζε και στην Βάλλε Ντ΄Αόστα) δεν υπάρχουν σήμερα νέα περιστατικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 187 νέα κρούσματα - 27 στις πύλες εισόδου


Λήξη συναγερμού στο Μάντσεστερ για ύποπτο αντικείμενο σε λεωφορείο

Κύπρος: Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης