Ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα στους 8 Τούρκους που συνελήφθησαν για το οπλοστάσιο στο κέντρο της Αθήνας
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Βασιλική Κόκκαλη
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα σε βάρος των οκτώ Τούρκων υπηκόων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες μετά από συντονισμένη επιχείρηση της διεύθυνσης αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος, προχώρησε σήμερα η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
Ειδικότερα, στους οκτώ συλληφθέντες ασκήθηκε ποινική δίωξη για: διακεκριμένη παράνομη κατοχή και εμπορία όπλων για διάθεση προς τρίτα πρόσωπα (κακούργημα), διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, (κακούργημα), παράνομη κατοχή πυρομαχικών (πλημμέλημα), παράνομη είσοδο στη χώρα (πλημμέλημα), οργάνωση με άλλους για διάπραξη κακουργημάτων (πλημμέλημα).
Μετά την άσκηση της δίωξης οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας