Σεξ: Το είδος των προκαταρκτικών που διεγείρει κάθε ζώδιο

Δείτε τι «ανάβει» κάθε ζώδιο

200930191056_sex
«Το σεξ είναι καλό. Δεν το κάνουν όλοι, αλλά όλοι θα έπρεπε, το σεξ είναι φυσικό, το σεξ είναι διασκεδαστικό», τραγουδούσε ο Τζορτζ Μάικλ στο κλασικό πια «I want your sex». Για να κάνουμε όμως ποιοτικό σεξ, μεγάλη σημασία έχουν τα προκαταρκτικά.

Όταν μιλάμε για προκαταρκτικά εννοούμε κάθε πράξη που αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση και βάζει φωτιά στην επιθυμία. Η Αμερικανίδα αστρολόγος Reda Wigle που συνεργάζεται με τη New York Post δίνει τη δική της προσέγγιση για τα ερεθίσματα που «ανάβουν» το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Οι Κριοί είναι απίστευτα παρορμητικοί. Μπορεί να βρουν την απόλαυση κάνοντας σεξ σε μια δημόσια τουαλέτα, είτε στοματικό σεξ όταν ο σύντροφός τους οδηγεί. Με κυβερνήτη τον Άρη, οι Κριοί ενδιαφέρονται στο να φτάσουν γρήγορα στην ερωτική πράξη παρά να παρατείνουν την απόλαυση και να σπαταλήσουν χρόνο στα προκαταρκτικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Ο Ταύρος είναι το πιο υπεροπτικό ζώδιο. Θέλει πολλαπλούς οργασμούς με ελάχιστη προσπάθεια. Θέλει να έχει τέλειο και ποιοτικό σεξ με ελάχιστα ως καθόλου προκαταρκτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, οι Δίδυμοι είναι εραστές, των οποίων τα ιδανικά προκαταρκτικά τα έντονα σωματικά χάδια και τα βρώμικα λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Οι Καρκίνοι δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια. Τα προκαταρκτικά είναι γεμάτα από πράξεις στοργή και λόγια επιβεβαίωσης. Κυβερνώμενοι από το φεγγάρι και επιρρεπείς στο να ικανοποιούν τους ανθρώπους, αρέσκονται σε κάθε είδους σωματική επαφή, αρκεί να ξέρουν ότι τους αγαπούν, τους σέβονται και ότι θα μείνεις μαζί τους για πάντα.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Ο Λέων κυβερνάται από τον ήλιο και όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα θέλει να αισθάνεται φωτεινός. Τους αρέσει να τους επαινούν και να κάνουν το πρώτο βήμα στη... ρουτίνα των προκαταρκτικών. Τους ανάβει το στριπτίζ και πολλές φορές είναι ένα σίγουρος τρόπος για ένα ποιοτικό και απολαυστικό σεξ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη του νου. Κατά συνέπεια, οι πρέπει να βάλουν φωτιά στο μυαλό τους πριν ξεκινήσουν. Το εγκεφαλικό και το σεξουαλικό στοιχείο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Ο Ζυγός είναι θανάσιμα... αναποφάσιστος και ένα είδος διέγερσης γι' αυτόν είναι να του λέει τι θέλει ο σύντροφός του από εκείνον. Τα προκαταρκτικά για τους Ζυγούς είναι πιο αποτελεσματικά όταν υπάρχουν απαιτήσεις και οι επιθυμίες είναι σαφείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Κλείσιμο
Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του ειδήμονα στο σεξ. Ωστόσο, ο Σκορπιός δεν παίρνει τίποτα ελαφρά και δεν κάνει τίποτα τυχαία, ούτε καν το σεξ. Οι Σκορπιοί δεν φοβούνται το κυριολεκτικό ή μεταφορικό σκοτάδι και πολλοί μάλιστα το προτιμούν. Το να έχουν δεμένα τα μάτια ή να δένουν τα μάτια του εραστή τους δημιουργεί μια αυξημένη κατάσταση φαντασίας, προσμονής και παράδοσης που τους ανάβει και τους διεγείρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Ο Τοξότης που κυβερνάται από τον Δία αρέσκονται στο να αφήνουν την ελευθερία να βασιλεύει. Δεν τους αρέσουν οι υποχρεώσεις, οι δισταγμοί ή τα κολλήματα, τα καλύτερα προκαταρκτικά γι' αυτούς είναι μια υγιής δόση χρόνου που περνούν στο κρεβάτι και που οδηγεί οργανικά στην εξερεύνηση και τον ενθουσιασμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι είναι εργατικοί και περιμένουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Παίζουν πάντα για να κερδίσουν, τους αρέσει να είναι σίγουροι για την ικανότητά τους να ικανοποιούν. Ο αμοιβαίος αυνανισμός γίνεται ο επικρατέστερος για τα προκαταρκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Οι Υδροχόοι αρέσκονται στο νέο, το ταμπού και το πειραματικό, είτε πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σέξι παιχνίδι είτε για μια απροσδόκητη στρατηγική οικειότητας. 

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Οι Ιχθείς κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας. Κατά συνέπεια λατρεύουν κάθε δικαιολογία για να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα κάνοντας τα παιχνίδια ρόλων ένα υπέροχο είδος προκαταρκτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Φίλης κατά Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από πολιτικούς του instagram και από Μεσσίες


Πότε θα «χτυπήσει» το πρώτο κουδούνι της χρονιάς - Οι αλλαγές στο ολοήμερο και οι μαθητικές αργίες


Με αυτοπεποίθηση και την ορμή της Νέας Φιλαδέλφειας σήμερα η ΑΕΚ με την Αντβέρπ για το όνειρο του Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης