Αστρολόγος αποκαλύπτει ποιο ζώδιο δίνει το καλύτερο φιλί

Η ιστορία του φιλιού στο πέρασμα των χρόνων - Με ποιο τρόπο φιλά το κάθε ζώδιο - Τα φιλιά που έχουν γίνει διάσημα και τι ζώδιο ήταν οι πρωταγωνιστές τους

Kiss
Πες το με ένα φιλί! Μια συνηθισμένη κίνηση των ανθρώπων εδώ και χιλιάδες χρόνια που δείχνει αγάπη, τρυφερότητα, σεβασμό, ρομαντισμό ακόμα και σεξουαλική επιθυμία.

Οι επιστήμονες λένε ότι η πρακτική του φιλιού ξεκίνησε πριν από 3.500 χρόνια στη Νοτιοανατολική Ασία, αλλά πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι το φιλί είχε ξεκινήσει ακόμη νωρίτερα, καθώς η σφηνοειδής γραφή σε πήλινες πινακίδες από την αρχαία Μεσοποταμία δείχνει ότι οι άνθρωποι άρχισαν να ανταλλάσσουν φιλιά πριν από 4.500 χρόνια.

Η Δρ. Sophie Lund Rasmussen, από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, υποστηρίζει ότι το φιλί είναι μια στοιχειώδης ανθρώπινη συμπεριφορά: «Η έρευνα στους μπονόμπο και στους χιμπατζήδες, τους πλησιέστερους ζωντανούς συγγενείς του ανθρώπου, έχει δείξει ότι και τα δύο είδη ασχολούνται με το φιλί, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι η πρακτική του φιλιού είναι μια θεμελιώδης συμπεριφορά και στους ανθρώπους, εξηγώντας γιατί μπορεί να βρεθεί σε όλους τους πολιτισμούς».

Ο Γάλλος διηγηματογράφος Leo Guy de Maupassant λέει για την προέλευσή του: «Το ίδιο το φιλί είναι αθάνατο. Ταξιδεύει από χείλος σε χείλος, από αιώνα σε αιώνα, από εποχή σε εποχή. Άνδρες και γυναίκες συλλέγουν αυτά τα φιλιά, τα προσφέρουν σε άλλους και μετά πεθαίνουν με τη σειρά τους».

Ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα σύμφωνα με την αστρολογία

Η αστρολογία δεν θα μπορούσε να μην είχε ασχοληθεί με το φιλί και πιο συγκεκριμένα με το ποια ζώδια εκφράζονται καλύτερα μέσω του φιλιού, κυρίως του ερωτικού.

Όλα τα ζώδια έχουν τα προτερήματά τους όταν πρόκειται για το φιλί. Οι Ιχθύες το τελευταίο ζώδιο του κύκλου χαρίζει το πιο κλασικό φιλί, όπου δύο άνθρωποι ενώνουν τα χείλη τους. Είναι ένα πολύ βαθύ φιλί που συνήθως ένας Ιχθύς δίνει σε κάποιον που αγαπάει πολύ.

Πώς φιλούν τα ζώδια
Κλείσιμο
Zodiac


Αν πάρουμε τα ζώδια από την αρχή ο Κριός οδηγείται από το πάθος και την ορμητικότητά του.

Σταθερά γήινος, ο Ταύρος έχει δύναμη και υπομονή, παίρνει το χρόνο του και κινείται όταν το κρίνει σκόπιμο. Ένα φιλί είναι το μόνο πράγμα που σιγοντάρει έναν Δίδυμο, ενώ οι Καρκίνοι φιλούν πιο χαλαρά, κάτι σαν μια θερμή αγκαλιά. Με τα χέρια στα μαλλιά και έναν προβολέα από πάνω, οι Λέοντες φιλιούνται όπως στις ταινίες.

Ο Παρθένος, που δεν του αρέσει να έρχεται πολύ κοντά στους άλλους, είναι επιφυλακτικός και μπορεί να γίνει πολύ ντροπαλός. Κάθε φιλί του Ζυγού ζωντανεύει τα φιλιά των παραμυθιών. Ο Ζυγός γεννήθηκε για ρομαντικές καταστάσεις, απλά ο ρομαντισμός ξεχειλίζει από μέσα του. Οι Σκορπιοί δίνουν φιλιά στον αέρα ενώ οι Τοξότες δίνουν δείχνουν αγάπη τους χωρίς να θέλουν δεσμεύσεις.

Οι Αιγόκεροι με τη γλώσσα τους θέλουν να βεβαιωθούν ότι είσαι αρκετά υγιής για να επενδύσουν σε σένα. Τέλος οι Υδροχόοι ανεξάρτητοι και κλειστοί έχουν δικό τους τρόπο να εκφράζονται.

Το καλύτερο φιλί το δίνει ο Ιχθύς

Το φιλί τους είναι το φιλί της αληθινής υπέρβασης. Οι Ιχθύες έχουν φαντασία και πιθανότατα έχουν εξασκήσει την τεχνική των φιλιών τους. Για τη δύναμη ενός φιλιού με Ιχθύ μία κινηματογραφική ιστορία από τα γυρίσματα της ταινίας «Κλεοπάτρα» θα σας πείσει. Η Ιχθύς Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο σκορπιός Ρίτσαρντ Μπάρτον, χαμένοι ο ένας στον άλλο, κράτησαν το πρώτο τους φιλί για τόσο ανησυχητικά μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε ο σκηνοθέτης Τζόζεφ Μάνκιεβιτς φώναξε: «Συγγνώμη που σας διακόπτω... αλλά, είναι ώρα για φαγητό».

Kiss1


Ακόμα μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Ιχθύς φιλάει καλύτερα είναι η φωτογραφία με το παθιασμένο, φιλί μεταξύ της Greta Zimmer Friedman, μιας λιπόθυμης βοηθού οδοντιάτρου και ενός ναύτη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ονόματι George Mendonsa. Ο ναύτης ήταν ιχθύς.

Την παραπάνω έρευνα για τη σχέση ζωδίων και φιλιού έκανε η αστρολόγος της New York Post, Reda Wigle.

Ειδήσεις σήμερα:


Νέα κόντρα ανάμεσα σε Παπανώτα και Χριστοπούλου - «Χουάνα η παρθένα, η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης»

Γιώργος Γεωργίου: Οι αντιφάσεις ενός cult ήρωα - Οι ατάκες του που δίχασαν


Συνεχίζεται το «γλέντι» στο Twitter για την πτήση που έχασε η Ζέτα Μακρυπούλια


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης