Το νερό στην πιο υγιεινή εκδοχή του

Το νερό στην πιο υγιεινή εκδοχή του

Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης, υψηλής αισθητικής και βιώσιμης κατανάλωσης έρχεται στην κουζίνα μας με τα εξειδικευμένα συστήματα της GROHE

lakio_header
Sponsored Content
Ζούμε στην εποχή που θέλουμε να φροντίζουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σήμερα επιλέγουμε να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας σε κάθε επίπεδο και να εξελισσόμαστε ουσιαστικά μέσα από καινοτόμες επιλογές. Η εξασφάλιση μιας ποιοτικότερης ζωής είναι μια φιλοσοφία που περιλαμβάνει τα πάντα και έχει επίκεντρο τον προσωπικό μας χώρο, δηλαδή το σπίτι μας και τον τρόπο που ζούμε μέσα σε αυτό.
Οι προσωπικές ανάγκες του καθενός μας όμως είναι πολύ διαφορετικές γι αυτό δεν έχουμε παρά να απευθυνθούμε στους ειδικούς. Στις ανάγκες του καθενός μας ξεχωριστά λοιπόν ανταποκρίνεται πλήρως η GROHE κορυφαία εταιρεία κατασκευής συστημάτων νερού. Οι εξειδικευμένες λύσεις της για την κουζίνα διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες, βάζοντας τον συνδυασμό λειτουργικότητας και υψηλής αισθητικής σε απόλυτη προτεραιότητα.
ZZH_T31655E04_000_01
Καθαρή απόλαυση!
Η GROHE καινοτομεί για ακόμα µία φορά παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα νερού GROHE Blue Pure. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία του µετατρέπει το νερό της βρύσης σε φρέσκο, φιλτραρισμένο νερό, απομακρύνοντας όλες τις βλαβερές ουσίες που αλλοιώνουν τη γεύση του. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε µια αναζωογονητική γευστική εμπειρία μέσα στο σπίτι σας κάθε στιγμή.

Η µαγεία βρίσκεται στο φίλτρο
Το φίλτρο GROHE Blue Pure µπορεί να φιλτράρει µέχρι και 3.000 λίτρα νερού, χρησιμοποιώντας µια διαδικασία αποκλειστικής διήθησης για την αφαίρεση ακόμη και των μικρότερων σωματιδίων από το νερό της βρύσης. Δύο ξεχωριστές εσωτερικές δίοδοι -µία για φιλτραρισμένο και µία για µη φιλτραρισμένο νερό- εξασφαλίζουν ότι όταν το νερό φιλτράρεται, δεν έρχεται σε επαφή µε κάποιο αντικείμενο που να µπορεί να επηρεάσει τη γεύση του.
Για να διευκολύνει την καθημερινότητά µας, το σύστημα νερού GROHE Blue Pure διαθέτει χρονόμετρο αλλαγής φίλτρου. Για το πρωτοποριακό σύστηµα νερού Blue Pure, η GROHE συνεργάστηκε µε την εταιρεία παραγωγής συστηµάτων επεξεργασίας νερού BWT, τους κορυφαίους επαγγελματίες στην Ευρώπη στον τομέα του νερού.
ZZH_T31615E03_000_01
Κλείσιμο

Η βιωσιµότητα στο επίκεντρο

Το νερό είναι ο πολυτιµότερος πόρος του πλανήτη. Αποτελεί απαραίτητο κοµµάτι της καθηµερινής µας ζωής, καθώς και το βασικό «καύσιµο» για την υγιή λειτουργία του οργανισµού µας. Ως εκ τούτου, όσο σηµαντικό είναι να έχουµε πρόσβαση σε καθαρό πόσιµο νερό, άλλο τόσο σηµαντικό είναι να συµβάλλουµε στην αντιµετώπιση της µείωσης της σπατάλης των υδάτινων πόρων.

Γνωρίζατε ότι, για την παραγωγή ενός λίτρου εµφιαλωµένου νερού που διατίθεται στο εµπόριο, απαιτούνται έως και 7 λίτρα νερού, ενώ 600g διοξειδίου του άνθρακα εκπέµπο-νται στον αέρα; Επιλέγοντας το σύστηµα νερού GROHE Blue Pure, απολαµβάνετε φιλτραρισµένο νερό από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα περι-ορίζετε τη χρήση πλαστικών µιας χρήσης, µειώνοντας έως και το 61% των εκποµπών διοξειδίου του άνθρακα.

Νερό µε… βραβείο!
Το σύστηµα νερού GROHE Blue κέρδισε την πρώτη θέση στα βραβεία German Sustainability Award Design 2021 τον περασµένο Δεκέµβριο, ως το κορυφαίο προϊόν στην κατηγορία «Icons». «Έχουµε ευθύνη απέναντι στις µελλοντικές γενιές και το περιβάλλον.

Γι’ αυτό ακριβώς θέλουµε να δίνουµε συνεχώς νέα ώθηση στον τοµέα της βιωσιµότητας, η οποία θα καταστήσει δυνατή την υπεύθυνη χρήση των διαθέσιµων πόρων. Τα προϊόντα µας δεν πρέπει µόνο να παράγονται µε βιώσιµο τρόπο, αλλά και να ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να συµβάλλουν κι εκείνοι αποτελέσµατικά σε µια καθολική αλλαγή» αναφέρει ο Thomas Fuhr, Leader Fittings LIXIL International και Co-CEO της Grohe AG.

Το GROHE Blue Pure αποδεικνύει ότι ο εκλεπτυσµένος σχεδιασµός, η άνεση και η βιωσιµότητα µπορούν να συµβαδίσουν. Οι χρονοβόρες αγορές εµφιαλωµένου νερού και τα πλαστικά µπουκάλια µιας χρήσης αποτελούν πλέον παρελθόν. Εγκαθιστώντας το σύστηµα νερού GROHE Blue Pure στην κουζί-να σας, πείτε «αντίο» στο εµφιαλωµένο νερό, χωρίς συµβιβασµoύς στη γεύση ή την υγεία σας. Απλώς ανοίξτε τη βρύση και απολαύστε µια απαράµιλλη εµπειρία αναζωογόνησης!

Ανακαλύψτε την Grohe Blue στα καταστήματα Λακιώτης ή με ένα κλικ στο www.lakiotis.gr

Λακιώτης | GROHE Blue Pure

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης