Τήνος: Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Bianco Beach House Restaurant

Τήνος: Μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Bianco Beach House Restaurant

Στον ειδυλλιακό κολπίσκο του Μπάλου από το πρωί έως αργά το βράδυ

ianco
Για τρίτη χρονιά το BIANCO BEACH HOUSE RESTAURANT, το πιο κομψό και hot place to be της Τήνου  άνοιξε ξανά τις πόρτες του στον μοναδικό και ειδυλλιακό κολπίσκο του Μπάλου.

Ο χώρος της παραλίας με το υπέροχο setup στις ξαπλώστρες όπου μπορεί κανείς να απολαύσει τα σνακ, την καταπληκτική λίστα Τηνιακών και άλλων κρασιών όπως και  ο ξεχωριστός χώρος του bar με τα ιδιαίτερα cocktails προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία  χαλάρωσης και φιλοξενίας.

Ενδιάμεσα της μέρας, ένα διάλειμμα από τις ξαπλώστρες, δίπλα, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα βρίσκεται και το εστιατόριο όπου ο Σεφ Ηλίας Κιαζόλι συνεχίζει να μας εκπλήσει. Ο συνδυασμός των τοπικών προϊόντων, χαρακτηριστικά αναφέρω τις αγκινάρες, την  κάπαρη,  την λούζα και άλλα πολλά, με την  πολυταξιδεμένη εμπειρία του Σεφ μας δίνουν  ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

B-_21_


olive1
olive2
Κλείσιμο


Για μεσημεριανό δοκιμάσαμε το απόλυτο τηνιακό μενού, τις αγκινάρες, το ριζότο με πουρέ από σπανάκι και baby καλαμάρι σωτέ, το ψάρι ημέρας φρικασέ με χόρτα εποχής και τάρτα λεμόνι για επιδόρπιο.

Η εμπειρία μας όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Το βράδυ, αφού ενδιάμεσα συνεχίσαμε το μπάνιο και απολαύσαμε το BIANCO κοκτέιλ μας , με το φως του φεγγαριού, τον ήχο από το κύμα και την χαλαρή μουσική διάθεση να συνοδεύει, ο Σεφ μας  προτρέπει να δοκιμάσουμε κάποια από τα νέα πιάτα του.

Η Μεσογειακή τάρτα με κρέμα από τηνιακά τυριά, το καλαμάρι τηγανητό με χοιρομέρι Τήνου και μαγιονέζα από μελάνι σουπιάς, η μπαλοτίνα σφυρίδας τυλιγμένη σε nori πουρέ σελινόριζας και κρέμα αβοκάντο μας οδήγησαν σε έναν βραδινό νέο κόσμο απόλαυσης.

olive3
olive4


Φεύγοντας από το νησί την επόμενη ημέρα και κατά την διάρκεια του ταξιδιού μόνο ένα δίλημμα μας άφησε η εμπειρία μας στο BIANCO.

Αγαπάμε το BIANCO πιο πολύ την ημέρα η τελικά το βράδυ μας οδήγησε στην απόλυτη Κυκλαδίτικη μαγεία;

Eγώ ειλικρινά εντυπωσιάστηκα περισσότερο με την βραδυνή εμπειρία. Ολες οι αισθήσεις είναι στον υπέρτατο βαθμό. Η μοναδική ατμόσφαιρα του εστιατορίου, οι ήχοι της φύσης και της θάλασσας, το φωτισμένο εκκλησάκι, δείγμα της υπέροχης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, και η πανδαισία γεύσων του Bianco μου θυμίζουν το απόλυτο “Midnight summer dream”…..

olive5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης