Αφιέρωμα στην Τήνο από το ιταλικό περιοδικό Ιn Viaggio
Το αφιέρωμα προήλθε ύστερα από πραγματοποίηση δημοσιογραφικού ταξιδιού στο νησί που οργανώθηκε από την υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας
Πολυσέλιδο αφιέρωμα στην Τήνο δημοσιεύει το ιταλικό περιοδικό Ιn Viaggio που κυκλοφορεί αυτόν τον μήνα, περιλαμβάνοντας φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για το νησί καταγράφοντας την πολυμορφία του τουριστικού του προϊόντος, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου.
Το αφιέρωμα προήλθε ύστερα από πραγματοποίηση δημοσιογραφικού ταξιδιού στο νησί που οργανώθηκε από την υπηρεσία ΕΟΤ Ιταλίας. Το Ιn Viaggio θεωρείται από τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά περιοδικά στην Ιταλία. Κυκλοφορεί κάθε μήνα και περιέχει πληροφορίες για διάφορους προορισμούς συμπεριλαμβάνοντας τα αξιόλογα σημεία τους, τα καταλύματα, τη γαστρονομία και την πρόσβαση σε αυτούς.
Η «Μούσα του Αιγαίου» μάγεψε και τους Ιταλούς επαγγελματίες του τουρισμού στο διαδικτυακό workshop «Καλωσήρθατε στην Ελλάδα (Benvenuti in Grecia)» που διοργάνωσε επίσης το Γραφείο ΕΟΤ Ιταλίας.
Οι εκπρόσωποι του δήμου είχαν σειρά διαδικτυακών συναντήσεων μέσω του περιπτέρου του νησιού στην έκθεση, όπου ένα εικονικός χαρακτήρας (avatar) μπορούσε να μιλήσει σε πραγματικό χρόνο με φυσικό ήχο με τους επισκέπτες.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.