Βίντεο από το μέλλον: Παίζοντας με το PlayStation 4

Βίντεο από το μέλλον: Παίζοντας με το PlayStation 4

Μετά τις ουρές σε ΗΠΑ και Καναδά έρχεται ένα απίθανο βίντεο με την επερχόμενη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που καθηλώνει 

Βίντεο από το μέλλον: Παίζοντας με το PlayStation 4
Εάν κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο στην Αμερική δημιουργήθηκαν ουρές χιλιομέτρων απλά και μόνο για ένα παιχνίδι, το παρακάτω βίντεο λύνει όλες τις απορίες. Μέσα σε μία μόλις ημέρα διατέθηκαν ένα εκατομμύριο κονσόλες PlayStation 4! Σύμφωνα με την Sony την Παρασκευή σημειώθηκε το καλύτερο ντεμπούτο της ιστορίας του PlayStation στην αγορά σε ΗΠΑ και Καναδά.

Γιατί αυτός ο παροξυσμός; Στο βίντεο που έρχεται από το... μέλλον μπορούμε να καταλάβουμε πως δεν πρόκειται απλά για μια κονσόλα για παιχνίδια, αλλά για κάτι που φαίνεται σαν να προέρχεται από ταινία επιστημονικής φαντασίας του Ρίντλεϊ Σκοτ ή του Στίβεν Σπίλμπεργκ...

Κλείσιμο
Ένας νεαρός προσπαθεί να παίξει, όμως ένα ρομπότ δεν τον αφήνει σε ησυχία! Δίχως ειδικά γυαλιά ή άλλον εξοπλισμό, απλά με ένα κλικ στο χειριστήριο, εμφανίζεται ένα ρομποτάκι που πηγαινοέρχεται, ενώ μπορείς σχεδόν να το αγγίξεις! Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο χρήστης μπορεί να εμφανίσει ακριβώς μπροστά του μέχρι και μικρά ρομποτάκια και μετά με το χειριστήριό του να τα ρουφήξει πίσω. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης