HUAWEI Mate 50 Pro: Ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας και το Gspace app σου λύνουν τα χέρια

HUAWEI Mate 50 Pro: Ο νέος βασιλιάς της φωτογραφίας και το Gspace app σου λύνουν τα χέρια

Το καλύτερο κινητό για φωτογραφίες που δημιουργήθηκε ποτέ, έρχεται από τη HUAWEI, μαζί με εκατομμύρια εφαρμογές μέσω AppGallery και Gspace αντίστοιχα, αποτελώντας το πιο ελκυστικό smartphone του καιρού μας.   

cover

Sponsored Content

Σταθερά στην αιχμή του τεχνολογικού δόρατος, η HUAWEI παρουσίασε πρόσφατα στην ελληνική αγορά το ΗUAWEI Mate 50 Pro, το πολυαναμενόμενο smartphone με ρυθμιζόμενο διάφραγμα 10 επιπέδων και με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK. Πρόκειται για ένα μοντέλο που έχει αποκληθεί και «νέος βασιλιάς της φωτογραφίας», ένα υπέροχο δείγμα υπεροχής, τεχνολογικής και σχεδιαστικής αρτιότητας που όλοι θα ήθελαν να έχουν στα χέρια τους και αρκετοί έχουν ήδη κάνει.   

1

Μολονότι θα μπορούσαμε να αναφερθούμε εκτενώς στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του HUAWEI Mate 50 Pro που το καθιστούν τόσο προηγμένο και δικαιολογούν απόλυτα τις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει, θα εστιάσουμε στο αδιαμφισβήτητο γεγονός της βαθμολογίας του. Η επίδοσή του επιβραβεύτηκε με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του DXOMARK, με την εξαιρετική βαθμολογία 149, επιτυγχάνοντας την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί μέχρι σήμερα σε smartphone, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: Έκθεση, Εστίαση και Υφή/Θόρυβος. Για να πετύχει κάτι τέτοιο διαθέτει μια σειρά καινοτομιών. Παράδειγμα, η ευρυγώνια μακρο-κάμερα μεγεθύνει τις λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας πτυχές επιπέδου χιλιοστού και σταγονίδια δροσιάς, με εξαιρετική ευκρίνεια. Το νέο επίτευγμα της HUAWEI Mate 50 Pro υποστηρίζει, επίσης, ευρείας κλίμακας λήψη βίντεο και macro picture-in-picture (PiP) για την ακριβέστερη καταγραφή κινούμενων σκηνών. Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί οι λόγοι για τους οποίους το  HUAWEI Mate 50 Pro αποτελεί επιλογή. Tα smartphones της HUAWEI έχουν πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές και φυσικά το Mate 50 Pro δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. 

2_2

 

Η εταιρεία έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου στο κομμάτι του software, λύνοντας τα χέρια των χρηστών. Το AppGallery (το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της HUAWEI), έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη! Ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος και υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώσουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές. Ουσιαστικά, με τις συσκευές HUAWEI, όπως το το HUAWEI Mate 50 Pro, έχεις στη διάθεσή σου όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι στην καθημερινότητά του. Μέσω του AppGallery εννοείται ότι μπορείς να κατεβάσεις όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και αμέτρητες εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες.

gspace-huawei_2
Κλείσιμο

 

Στην Ελλάδα, το HUAWEI Mobile Services (HMS) οικοσύστημα έχει αναπτυχθεί με πραγματικά εντυπωσιακή ταχύτητα και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, μπορείς να εγκαταστήσεις τις Google εφαρμογές που χρειάζεσαι (YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets, Google Drive κ.λπ.) ή έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς, και αμέτρητες άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα. Χάρη στο Gspace, τα smartphones της HUAWEI μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut, επομένως δεν σου λείπει τίποτα!

Mate_50_pro__with_gift_Watch_GT_3_Active

 Μπορείς να αποκτήσεις το HUAWEI Mate 50 Pro στα καταστήματα των επίσημων συνεργατών της Huawei (Κωτσόβολος, Media Markt, Plaisio, Public). Με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro δίνεται δώρο το HUAWEI WATCH GT3 Active, άλλος ένας λόγος να μπεις στον κόσμο της HUAWEI τώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης