Η Κέιτ Μίντλετον «έφαγε» τον Ομπάμα και την Gaga

Η Κέιτ Μίντλετον «έφαγε» τον Ομπάμα και την Gaga

Ενώ το λογικό θα ήταν, ο Μπάρακ Ομπάμα να είναι ο πιο περιζήτητος άνθρωπος στο διαδίκτυο, η Κέιτ Μίντλετον του την «έφερε»...

Συναγερμός για τα ελληνικά «σάπια» δάνεια
Η Κέιτ Μίντλετον «έφαγε» τον Ομπάμα και την Gaga
Ενώ το λογικό θα ήταν, ο Μπάρακ Ομπάμα να είναι ο πιο περιζήτητος άνθρωπος στο διαδίκτυο, η Κέιτ Μίντλετον του την «έφερε». Η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι πιο «περιζήτητη» από τον πρόεδρο της Αμερικής και την Lady Gaga στο Yahoo, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο ιστότοπος. Μόλις 24 ώρες πριν από τον γάμο, το όνομα της Κέιτ Μίντλετον έχει τα περισσότερα χτυπήματα στο Yahoo. Ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βρετανία, οι αναζητήσεις που αφορούν την Κέιτ είναι δύο φορές περισσότερες και από αυτές για τον Γουίλιαμ.
    
Απ την άλλη όμως το Yahoo, διευκρινίζει, πως αυτήν την εβδομάδα διαφαίνεται και μια άλλη τάση. Αυξάνονται όσοι αναζητούν πληροφορίες για την Τσέλσι Ντέιβι, φίλη του πρίγκιπα Χάρι, μικρότερου αδελφού του Γουίλιαμ, κατά 3.713% τις τελευταίες ημέρες. Οι πιο συχνές ερωτήσεις που θέτουν οι χρήστες του διαδικτύου είναι, «ποιός θα είναι ο επόμενος βασιλιάς της Βρετανίας;», ή «τι τίτλο θα έχει η Κέιτ Μίντλετον όταν παντρευτεί τον Γουίλιαμ;»  και «τι ώρα είναι στο Λονδίνο;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης