H τελευταία νύχτα των μελλόνυμφων!

H τελευταία νύχτα των μελλόνυμφων!

Τα πανάκριβα φυτά, οι εκλεκτοί καλεσμένοι, τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και το ντίσκο πάρτι της Pippa στην Kate και τον William

H τελευταία νύχτα των μελλόνυμφων!
Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Goring όπου μένει η νύφη με τους συγγενείς της, έφτασε ένα βανάκι στο οποίο υπήρχαν μέσα πιθανότατα τα ρούχα και τα καπέλα που θα φορέσουν οι συγγενείς την μεγάλη μέρα.

Οι προετοιμασίες χτυπάνε «κόκκινο» και όλο το Λονδίνο βρίσκεται κυριολεκτικά και μεταφορικά επί ποδός για τον γάμο του αιώνα, όπως τον αποκαλούν πολλοί, μεταξύ του πρίγκιπα William και της αγαπημένης του Catherine -Kate- Middleton.

Σε λιγότερο από 24 ώρες, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ θα φορέσει τα γιορτινά του, ενώ εκατοντάδες κόσμος θα βρεθεί έξω από το αβαείο του Westminster όπου θα γίνει η τελετή με παρόντες εκλεκτούς καλεσμένους από την πολιτικό, οικονομικό, ψυχαγωγικό και φυσικά βασιλικό κύκλο.

Τα φυτά και τα λουλούδια που θα χρησιμοποιηθούν στην τελετή κόστισαν περίπου 50.000 λίρες!
Κλείσιμο











Σήμερα θα ολοκληρωθούν και οι τελευταίες διαδικασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη ημέρα, την Παρασκευή 29 Απριλίου. Ήδη από χθες, έχει δοθεί στη δημοσιότητα το ακριβές πρόγραμμα του γάμου, σύμφωνα με το οποίο η τελετή θα κρατήσει από τις 10.00 το πρωί, που η Kate θα φτάσει με τον πατέρα της στην εκκλησία, μέχρι και τις 11.15, οπότε και θα ολοκληρωθεί.

Το αβαείο του Westminster έχει μετατραπεί σε ένα παραμυθένιο δάσος ενόψει του γάμου, με περίπου τέσσερις τόνους φυτών κάθε είδους να έχει καταφτάσει στην εκκλησία, προκειμένου ο William και η Kate να ζήσουν τον γάμο τους όπως ακριβώς τον ονειρεύονται. Μάλιστα, 8 από τα φυτά, φτάνουν μέχρι και τα 6 μέτρα ύψος!

Η Kate κάνει μία από τις τελευταίες της βόλτες σαν… ανύπαντρη!



Κάθε ένα από τα φυτά που θα στολίζουν το Westminster είναι τοποθετημένο σε γλάστρα ειδικά σχεδιασμένη από τον Shane Connolly τον «βασιλικό κηπουρό», ο οποίος είναι υπεύθυνος και για την ακριβή τοποθέτηση τους μέσα στο χώρο. Το όλο εγχείρημα πιστεύεται ότι κόστισε συνολικά περίπου 50.000 λίρες!

Μπορεί η αγωνία της νύφης να είναι μεγάλη, όμως και η αδερφή της Kate, Pippa Middleton έχει το δικό της άγχος, καθώς είναι υπεύθυνη για το πάρτι που θα ακολουθήσει τον γάμο. Η Pippa, που εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση για οργανώσεις δεξιώσεων, τα βρίσκει λίγο σκούρα με τις βασιλικές απαιτήσεις, αν και τελικά καταφέρνει να περνάει το δικό της.
 
Η αδερφή της Kate, Pippa έχει αναλάβει την ψυχαγωγία των καλεσμένων



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πάρτι που θα διοργανώσει η Pippa δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο της γιαγιάς του William και βασίλισσας Ελισάβετ. Η νεαρή και, κατά πολλούς, πιο απελευθερωμένη Pippa ετοιμάζεται να μετατρέψει την αίθουσα του θρόνου σε… club! Παρότι γηραιότεροι της βασιλικής οικογένειας στην αρχή δυσανασχέτησαν, επενέβη ο William ο οποίος ήθελε κάτι πιο νεανικό και τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Μέχρι και ντισκομπάλες σκοπεύει να κρεμάσει από το ταβάνι!

Χθες, η Kate Middleton μαζί με τον γαμπρό, συναντήθηκαν με τον Dr John Hall, τον κοσμήτορα του αβαείου του Westminster ώστε να συζητήσουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες, μιας και εκείνος θα είναι ο άνθρωπος που θα υποδεχτεί την Kate όταν φτάσει στην εκκλησία, αλλά και θα παντρέψει το ευτυχισμένο ζεύγος.
 
Η πόλη του Λονδίνου βρίσκεται σε συναγερμό αυτές τις μέρες



Στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Goring όπου μένει η νύφη με τους συγγενείς της, έφτασε την Τετάρτη ένα βανάκι στο οποίο υπήρχαν μέσα πιθανότατα τα ρούχα και τα καπέλα που θα φορέσουν οι συγγενείς την μεγάλη μέρα.



Η πόλη του Λονδίνου βρίσκεται σε συναγερμό αυτές τις μέρες, μιας και πέρα από την αγωνία για το ποιο θα είναι το νυφικό της νύφης, οι υπεύθυνοι αγωνιούν υπό τον φόβο πιθανού τρομοκρατικού χτυπήματος την ημέρα του γάμου.

Γι’ αυτό το λόγο, έχουν επιστρατευτεί περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, οι οποίοι θα φρουρούν τον ευρύτερο χώρο γύρω από το αβαείο, ενώ κάποιοι από αυτούς, ντυμένοι με πολιτικά, θα βρίσκονται ανάμεσα στους επισκέπτες και τους προσκεκλημένους. Τέλος την τελετή αναμένεται να παρακολουθήσουν από την τηλεόραση περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές.

Εχουν επιστρατευτεί περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, οι οποίοι θα φρουρούν τον ευρύτερο χώρο γύρω από το αβαείο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης