Ο μεγαλύτερος «φόβος» ενόψει του βασιλικού γάμου

Ο μεγαλύτερος «φόβος» ενόψει του βασιλικού γάμου

Αυτό που πραγματικά βασανίζει τη Βρετανία δεν είναι τι νυφικό θα φορέσει η Kate Middleton, αλλά…

ΠΑΟ: Όλα για όλα για Κατσουράνη
Ο μεγαλύτερος «φόβος» ενόψει του βασιλικού γάμου
Μπορεί η φρενίτιδα για τον γάμο του πρίγκιπα William με την Kate Middleton να χτυπάει «κόκκινο» (με πολλούς να αναρωτιούνται το γιατί) και τα media ανά τον κόσμο να θέτουν συνεχώς το βασανιστικό ερώτημα «Τι νυφικό θα φορέσει επιτέλους η νύφη;», ωστόσο πίσω από την προετοιμασία του γεγονότος υπάρχει μία άλλη πραγματικά μεγάλη έγνοια: ο φόβος ενός τρομοκρατικού χτυπήματος στη Βρετανία.

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν θέσει τον συναγερμό στο κόκκινο για τις ημέρες του βασιλικού γάμου, καθώς θεωρούν πιθανό το σενάριο τρομοκρατικής επίθεσης. Άλλωστε τέτοια γεγονότα αποτελούν πιθανό πόλο έλξης για επίδοξους τρομοκράτες, λόγω του παγκόσμιου ενδιαφέροντος που προσελκύουν.

Πηγή των αρχών ασφαλείας δήλωσε στη Daily Mirror ότι υπάρχουν φόβοι για επίθεση στη Β. Ιρλανδία, ανήμερα του γάμου, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την απειλή ως «αληθινή και πολύ πιθανή».

Όσον αφορά το Λονδίνο, τα μέτρα ασφαλείας στο Λονδίνο είναι δρακόντεια και έχει ληφθεί κάθε μέριμνα ώστε να απομακρυνθεί η πιθανότητα επίθεσης, που θα βύθιζε τη βρετανική πρωτεύουσα στο χάος.

Την ώρα του μυστηρίου και της παρέλασης θα βρίσκονται παντού στο Λονδίνο ακροβολισμένοι αστυνομικοί και μέλη των ελίτ ομάδων της Scotland Yard.
Κλείσιμο

Αστυνομικοί με πολιτικά θα βρίσκονται ανάμεσα στους επισκέπτες και τους προσκεκλημένους, ενώ συνολικά υπολογίζεται ότι τον ευρύτερο χώρο θα φρουρούν 5.000 αστυνομικοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης