Βίντεο: Ο Δαλάι Λάμα ξεκαρδίζεται μπροστά στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Βίντεο: Ο Δαλάι Λάμα ξεκαρδίζεται μπροστά στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Έδωσε μια μοναδική «παράσταση» με γαργαλητά, μαντίλια στην φαλάκρα και αγκαλιές με γυναίκα

Ο Δαλάι Λάμα, ο πνευματικό ηγέτης του Θιβέτ, δεν φημίζεται για τις στιγμές εκείνες στις οποίες μπορεί κανείς να τον συναντήσει χαλαρό.

Ο ίδιος, όμως, θέλησε να σπάσει αυτό το στερεότυπο δίνοντας μια μοναδική «παράσταση» μπροστά στα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Μου αρέσει να χαμογελάω, οπότε κάνω την πρώτη κίνηση και μετά ο άλλος χαμογελά επίσης. Τότε νοιώθω πολύ χαρούμενος. Αλλά καμιά φορά ο συνομιλητής μου είναι πολύ σοβαρός. Οπότε κάνω αυτό και ξεκινούν τα γέλια» είπε ο Δαλάι Λάμα και ξεκίνησε να γαργαλάει τον επίτροπο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα ανθρώπινα δικαιώματα ο οποίος καθόταν στο πλευρό του.

Το σόου όμως δεν σταματησε εκεί αφού ο Δαλάι Λάμα αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό του για να αντιμετωπίζει τον καύσωνα. Χωρίς κανένα κόμπλεξ είπε στους εμβρόντητους ευρωπαίους «αν νιώθω ότι ζεσταίνομαι πολύ με την καράφλα που έχω, τότε αυτό το "καπέλο" βοηθάει πολύ» και εμφάνισε ένα λευκό μαντίλι το οποίο τοποθέτησε στο κεφάλι του.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο Δαλάι Λάμα κάλεσε μια γυναίκα να του βάλει μια καρφίτσα στο πέτο περιεργαζόμενος τις δικές της καρφίτσες.

Δείτε το βίντεο: 


ΣΧΟΛΙΑ (16)

Diana

ΑΙΣΧΟΣ. Η λέξη αυτή αρμόζει σε όλους τους σχολιαστές του άρθρου που αναφέρονται στον Δαλάι Λάμα με περιφρόνηση. Διαβάστε λίγο παιδιά, όχι καφέδες και τσόντες όλη μέρα, για να καταλάβετε μόνο τι αντιπροσωπεύει ο άνθρωπος αυτός θα χρειαστείτε πολλά χρόνια μελέτης, οπότε καλύτερα να σιωπάτε αντί να γράφετε σαχλαμάρες και να πιστεύετε ότι είστε και ευφυείς.

Rom

Το 'χω ξαναγράψει... Η Ανθρωπότητα θα αυτοκαταστραφεί, λόγο 3 αιτιών (που η ΙΔΙΑ δημιούργησε, για να ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ τον άνθρωπο - λαούς): 1) Χρήμα... Απ' την στιγμή που το "αλισβερίσι" της ανταλλαγής αγαθών ("είμαι ψαράς, είσαι φούρναρης, πάρες ψάρια, δώσε μου ψωμί") πήγε στο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ "ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ & ΠΕΤΡΑΔΙΑ" ή ΕΧΕΙ "ΧΡΗΜΑ" (...χαρτάκια, με έγχρωμη εκτύπωση!), εκεί παίχτηκε το "παιχνίδι"! ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΟ ή ΠΕΤΡΑΔΙ (στοιχείο) που βγάζει η Γη ότι είναι... "πολύτιμο"; ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ότι ένα... τυπωμένο χαρτάκι (χρήμα, ομόλογο κτλ) είναι... πολύτιμο, έχει αξία;;;; ΑΞΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ Η ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!!!! Και πλέον, θες ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ για να τα αποκτήσεις! 2) Πολιτική... Πανούργο σχέδιο, που το σκέφτηκαν και το υλοποίησαν... οι πρόγονοί μας (οι Αρχαίοι Έλληνες ευθύνονται για την πολιτική, δεν υπήρχε πριν απ' τους Αρχαίους Έλληνες)! Και ποιό πολίτευμα είναι το ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ "ΜΟΥΦΑ"; Η "Δημοκρατία", δηλαδή το Κράτος (δύναμη) του Δήμου (λαού)! Δηλαδή... ο... "κυρίαρχος λαός", που έλεγε και η συμπαθέστατη Αλέκα Παπαρήγα! ΠΙΟ "ΜΟΥΦΑ", ΠΙΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΑ" απ' αυτό, δεν έχει δημιουργήσει η Ανθρωπότητα, ότι δηλαδή Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ είναι... κυρίαρχος του εαυτού του και της τύχης του ΚΙ ΟΧΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΟΝΤΑΣ / LORD που κυβερνά την εκάστοτε περιοχή!!! Νομίζει ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΑΚΗΣ ότι με τα "κυρίαρχα δικαιώματά του", αλλάζει ο ίδιος τον Κόσμο και την τύχη του!... Δεν μπορείς να πεις, "τσάκαλοι" οι Αρχαίοι Έλληνες, "μανούλες" στο να "δουλεύουν" τον λαό. 3) Θρησκείες (ΟΛΕΣ)!... Προσωπικά ΠΙΣΤΕΥΩ στον "Θεό". "Θεό", ονομάζω το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΝ / ΔΥΝΑΜΗ που δημιούργησε αυτό το αχανές Σύμπαν. Βασικά, μ' αρέσει και γουστάρω το πώς το τοποθετεί ο Λούκας στην "κοσμογονεία" του "StarWars". Η "ΔΥΝΑΜΗ", που μας περικλύει, μας κυβερνά, μας διακατέχει. Και μετά (τον θάνατο), γινόμαστε μέρος (ξανά!) της "Δυνάμεως" αυτής, του Σύμπαντος... ...Κάποιο "τσακάλι", τότε, στα πάρα πολύ παλιά χρόνια, βλέποντας τον φόβο των συνανθρώπων του πχ.για την πτώση ενός κεραυνού ή έναν σεισμό, ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΥΤΟ "ΘΕΟ" και Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΣΠΙΣΕ ένα πρωτόγονο "κανόνα/κώδικα" και έτσι δημιουργήθηκε η πρώτη "θρησκεία": "Κάντε αυτό, το λέει ο Θεός. Μή πράξετε εκείνο, θα σας τιμωρήσει ο Θεός"... ΚΑΙ ΕΤΣΙ, κατά την πάροδο των χρόνων/αιώνων, ΠΟΛΛΑ "ΤΣΑΚΑΛΙΑ" δημιούργησαν την δική τους θρησκεία, κατά πώς τους βόλευε και τους ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ. ΑΥΤΑ τα 3 τα παραπάνω... είναι η "ταφόπλακα" της Ανθρωπότητας, αυτά θα την καταστρέψουν, τελικά.

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Πρεπει να ειναι αυτος ο Λάμας το πιο χαπακωμενο χαζοχαρούμενο γερόντι της Ασίας!..

ΔΜ

βεβαια τι σχεση εχουν τα μαυροφορεμενα και αιματοβαμμενα κορακια της χριστιανοσυνης με τους βουδιστες....

JK

Δεν ξέρω. Ρώτα τον μουφτή σου να σου πει.

?

Ο μουφτής τώρα πού κολλάει βρε σαίνι μου;

χ

...κι αυτούς τους γελοίους πληρώνουμε καμιά 40 χιλιάρικα και βάλε τον μήνα.

Efstathios Efstathios

Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει η Ορθοδοξία με αυτά τα ανθρώπινα κατασκευάσματα!!!

ftemp

όλες οι Θρησκείες, μα όλες, έχουν έναν κοινό παρανομαστή. Είναι όλες ανθρώπινα κατασκευάσματα. Δεν έφτιαξε ο Θεός την άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος τον Θεό.

Efstathios Efstathios

Μέχρι ποια τάξη πήγες;;;

ftemp

Λύκειο και όχι στο κατηχητικό πάντως, σκοταδιστή!

Μαρίνα

Γιατί η Ορθοδοξία και εν γένει ο Χριστιανισμός τι κατασκευάσματα είναι; Διαβάστε και λίγο την ιστορία της θρησκείας σας, δεν είναι κακό... Όσον για τον Βουδισμό (άσχετα με την μετεξέλιξη του στα 2500 χιλιάδες χρόνια που ακολούθησαν), ο ιδρυτής του δεν διατείνεται πουθενά ότι ο λόγος του είναι θεόσταλτος και, εξ όσων γνωρίζω, είναι η μόνη από τις επικρατούσες θρησκείες που εστίαζε στον άνθρωπο και στην ευφυία του χωρίς την παρουσία θεών.

@17:52

εχεις διαβασει τον βιο της Αγιας Μαρινης ?

@19:15

Όχι, αν και γνωρίζω κάποια στοιχεία από τη ζωή της. Γιατί;

@20:05

Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ και ολα τα δισεκατομυρια Αγιων Μαρτυρων, εδωσαν την ζωη τους ολη για τον Χριστο μας. Δεν ειναι θρησκεια η Ορθοδοξια μας, αλλά αποκαλυψη του Ίδιου του Θεου σε μας.(οποτε ειναι ακυρο να λες οτι ειναι κατασκευασμα).

@21:45

Παραβλέπω τα... δισεκατομμύρια (!) Αγίων Μαρτύρων και απλώς επισημαίνω ότι αυτό δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο. Αν αποτελούσε, τότε και όλες οι άλλες θρησκείες θα ήταν εξίσου ορθές, πράγμα άτοπο. Διότι σε κάθε θρησκεία υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτήν. Το ότι υπάρχουν μάρτυρες - ανεξαρτήτως ποιας θρησκείας ή δόγματος - το μόνο που αποδεικνύει είναι τη δύναμη που έχει η πίστη, όχι ότι η συγκεκριμένη πίστη αποτελεί την απόλυτη αλήθεια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

MRust

Η παράτολμη πτήση του από το Ελσίνκι προς τη Μόσχα - Η αντίδραση της σοβιετικής αεράμυνας - Η φυλάκιση και η απονομή χάριτος - Οι δραματικές εξελίξεις στην Ε.Σ.Σ.Δ.- Τι απέγινε ο Ματίας Ρουστ;

McFarland_ar

Η απίστευτη ιστορία του πανούργου Ελληνοϊρλανδού Μπίλι Μακφάρλαντ, ο οποίος θα έστηνε το Fyre Festival, το πιο πιο glam μουσικό πάρτυ την άνοιξη του 2017, μόνο που σήμερα βρίσκεται στη φυλακή

35
stouk01

Τι είναι η Conifa και ποια τα μέλη της- Η ‘’Εθνική Τσαμουριάς’’ και το CONIFA EURO 2019- Πότε καθιερώθηκε ο δικέφαλος αετός- Τι έλεγαν οι πρωτοπόροι του αλβανικού εθνικισμού για τους Τούρκους πριν 120 χρόνια

10