Maria Menounos: «Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μου»

Maria Menounos: «Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μου»

Η Eλληνοαμερικανίδα σταρ μιλά για τη μεγάλη απόφαση να «εκθέσει» την προσωπική της ζωή στις κάμερες, το δίλημμα για το πότε και αν θα κάνει παιδιά, τον άντρα της ζωής της και γιατί δεν έχουν παντρευτεί ακόμη μετά από δεκαπέντε χρόνια σχέσης, αλλά και το ρόλο που παίζουν οι γονείς της, Κώστας και Λίτσα, σε όλα όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Maria Menounos: «Ο Keven είναι ο πρώτος άντρας στη ζωή μου»
Αυτές τις μέρες η Maria έχει εξουθενωτικό πρόγραμμα. Γυρίσματα για την εκπομπή της, Extra, στο NBC, τις τελευταίες προετοιμασίες για την πρεμιέρα του Chasing Maria Menounos, αλλά και το λανσάρισμα του νέου της βιβλίου, Τhe EveryGirl’s Guide to Diet and Fitness. Βλέπεις, η Maria δεν ήταν πάντα «το κορμί» που βλέπουμε σήμερα. Υπήρξε εποχή που ζύγιζε σχεδόν είκοσι κιλά παραπάνω και ο τρόπος με τον οποίο αδυνάτισε, αλλά και κατάφερε να διατηρήσει το νέο της βάρος, είναι κάτι που θέλησε να μοιραστεί και με άλλες γυναίκες. «Στο βιβλίο μου καταγράφω αναλυτικά τη διαδικασία με την οποία έχασα τα περιττά κιλά, αλλά και ό,τι κάνω πλέον για να παραμένω fit. Τα μεγαλύτερα μυστικά μου; Πίνω κάθε μέρα ζεστό νερό με λεμόνι και κινούμαι πολύ. Κάνω τουλάχιστον 10.000 βήματα μέσα σε μια μέρα και τα καταγράφω σε ηλεκτρονικό παλμογράφο που φοράω στο χέρι» μου λέει γελώντας από την άλλη άκρη της γραμμής. Αθήνα - Λος Άντζελες έχουμε δέκα ώρες διαφορά. Εδώ είναι νύχτα, ενώ η Maria έχει μόλις τελειώσει την πρωινή της γυμναστική, έχοντας ξεκινήσει την ημέρα της από τις 06.00. Αναρωτιέμαι πώς κατάφερε να διατηρήσει το νέο της βάρος και το τέλειο σώμα της, το οποίο συχνά φιλοξενούν τα fitness περιοδικά στην Αμερική. «Νομίζω πως δεν ξαναπήρα βάρος, γιατί το έχασα με το σωστό τρόπο. Ήταν μια διαδικασία που μου πήρε έναν περίπου χρόνο. Μέσα σε αυτό το διάστημα έμαθα να τρώω πιο υγιεινά και να κάνω πιο σωστές διατροφικές επιλογές. Δεν έκανα συγκεκριμένη δίαιτα, αλλά άλλαξα γενικά τρόπο ζωής, σταδιακά» λέει η Maria, που σήμερα γυμνάζεται καθημερινά, εναλλάσσοντας τρόπους άσκησης. «Μου αρέσει το hiking, οι βόλτες, παίζω μπάσκετ και προσπαθώ να είμαι όσο πιο δραστήρια γίνεται μέσα στη μέρα. Δεν παίρνω σχεδόν ποτέ ασανσέρ, πάω από τις σκάλες» εξηγεί. Πολλές από αυτές τις καθημερινές της συνήθειες θα γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από το reality show της, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Τρίτη στην Αμερική από τη συχνότητα του Oxygen.

Κλείσιμο


Με την Khloe Kardashian, τον Mel Gibson και άλλους συνεργάτες σε γυρίσματα της εκπομπής της.

Μπορεί να έχουμε δει την οικογένεια Kardashian (και πολλούς άλλους κατά καιρούς) να έχει reality show εδώ και χρόνια, αλλά η έκθεση της καθημερινότητας σηματοδοτεί το τέλος της ιδιωτικότητας. Πόσο εύκολο ήταν για τη Maria να κάνει κάτι τέτοιο; «Πράγματι, είναι ένα από τα πιο δύσκολα πρότζεκτ που έχω ποτέ αναλάβει. Είπα το “ναι”, γιατί ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο τη ζωή με την οικογένειά μου, για την οποία είμαι πολύ περήφανη, καθώς και κάποια πράγματα για τον εαυτό μου. Σκέφτηκα πως θα ήταν ενδιαφέρον για το κοινό να παρακολουθήσει τη ζωή μιας οικογένειας μεταναστών με ταπεινή καταγωγή, που σήμερα ζει και εργάζεται στο Χόλιγουντ, έχοντας τόση αγάπη και υποστήριξη ο ένας για τον άλλο. Όπως και να έχει, όμως, το να ανοίγεσαι τόσο ενέχει και ρίσκο. Μπορούν τα μέλη της οικογένειας, που δεν έχουν συνηθίσει να είναι στα φώτα, να το διαχειριστούν όλο αυτό; Ήμουν τρομοκρατημένη όταν άρχισαν να καταγράφουν οι κάμερες, αλλά σύντομα το συνήθισα κάπως. Για παράδειγμα, το να τσακώνομαι με τον μπαμπά μου ή με τον Κev μπροστά στην κάμερα ήταν ιδιαίτερα περίεργο. Ένας τσακωμός είναι δυσάρεστος και στην κανονική ζωή, αλλά ακόμα χειρότερος όταν καταγράφεται από μια κάμερα. Όμως, έπρεπε όλα να είναι αληθινά. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, εκτός από το να μην κάνουμε το σόου» εξηγεί η Μaria.



Με τον Mark Wahlberg.

Μου αποκαλύπτει πως δεν είναι η πρώτη φορά που της έγινε πρόταση για reality show. «Μας είχαν προσεγγίσει εδώ και χρόνια για να το κάνουμε, αλλά δεν το αποφασίζαμε, γιατί απολαμβάναμε την ιδιωτικότητά μας. Αλλά η αγορά αλλάζει και είναι καλό να προσαρμόζεσαι. Επίσης, υποστηρίζω πάντα πως πρέπει να δοκιμάζεις ό,τι σε φοβίζει περισσότερο» λέει γελώντας. Το σίγουρο είναι πως κάποια από τα θέματα που αντιμετωπίζουν ως οικογένεια θα κάνουν πολλούς τηλεθεατές να ταυτιστούν. «Είμαστε μια οικογένεια που αγαπά πολύ την κουλτούρα και τις παραδόσεις της. Από την άλλη, ο Keven κι εγώ ζούμε τη ζωή μας όπως εμείς θέλουμε, καθόλου “παραδοσιακά” στα μάτια της οικογένειάς μου. Όπως πολλά ζευγάρια, προβληματιζόμαστε για το πότε και αν θα κάνουμε παιδί. Το ίδιο ισχύει και για το γάμο. Επίσης, το να έχεις ένα σύντροφο που νιώθει άνετα με το να είναι ο άντρας πίσω από τη γυναίκα είναι κάτι που νομίζω πως θα έχει ενδιαφέρον για πολλούς άντρες τηλεθεατές. Άσε που πιστεύω πως ο μπαμπάς μου μετά το reality θα γίνει μεγάλος σταρ. Tη μία στιγμή σε κάνει να κλαις και την άλλη είναι ο πιο αστείος χαρακτήρας ever! Έχει πάθος για την οικογένεια και είναι τόσο έκδηλο το πόσο πολύ θέλει να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά!». Το πιο δύσκολο κομμάτι για τη Μaria ήταν να κάνει τους γονείς της, τον κύριο Κώστα και την κυρία Λίτσα, να καταλάβουν όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους η φήμη και η δημοσιότητα. «Τα σχόλια και τη ζήλια, ακόμα και από την ευρύτερη οικογένεια, την κριτική από τον κόσμο. Το αντιμετώπισα κι εγώ, αλλά ξέρω πως είναι πιο δύσκολο για την προηγούμενη γενιά. Είναι δύο άνθρωποι που ήρθαν από ένα μικρό χωριό στην Ελλάδα, δούλεψαν πολύ σκληρά για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και τώρα έχουν κάτι που ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν: ένα δικό τους σόου στην τηλεόραση. Με συνεπαίρνει όλο αυτό και προσπαθούμε να εστιάσουμε στα θετικά και όχι στα αρνητικά» λέει η Maria. Όχι πως για το σύντροφό της ήταν απλό: «Ο Kev θα προτιμούσε να είναι ο παραγωγός του σόου, αλλά να μη συμμετέχει σε αυτό. Είναι πιο εσωστρεφής από όλους μας. Παρ’ όλα αυτά, ξέρει το χώρο καλύτερα από τον καθένα και καταλαβαίνει την αξία του σόου. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει το γεγονός πως, στα δεκαπέντε χρόνια που είμαστε μαζί, πάντα προσπαθούσε να αποφύγει τα events και τις φωτογραφίες μαζί μου».



Η Maria με τον Tom Hanks σε γυρίσματα για το Extra.

Η Μaria είναι καλή φίλη της οικογένειας Kardashian. Της Kim, αλλά και της μητέρας της, Kris Jenner. Η συμβουλή της Kris, μάλιστα, ήταν πολύτιμη για τη Maria. «Η αλήθεια είναι πως είχαμε πάει για φαγητό μαζί με την Kris και μου έδωσε πολύτιμα tips για το πώς θα το διαχειριστώ όλο αυτό. Το πιο σημαντικό που μου είπε είναι να είμαστε ο εαυτός μας και να μην αφήσουμε το σόου να βάλει σε κίνδυνο την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».



Το reality show ξεκινά με μια σκηνή από τα 35α γενέθλια της Maria (τα έκλεισε στις 8 Ιουνίου). Κι ενώ η βραδιά ξεκινά με ένα πάρτι, στο τέλος της ημέρας η Maria έρχεται αντιμέτωπη με τα δεδομένα της ζωής της και αναρωτιέται τι πραγματικά θέλει για το μέλλον. Τι είναι αυτό που συνειδητοποίησε εκείνο το βράδυ; «Με το που έκλεισα τα 35, άρχισα να σκέφτομαι περισσότερο την προοπτική να κάνω οικογένεια. Πρέπει να πάρω μια απόφαση για το θέμα των παιδιών, γιατί πια ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μου. Όμως, είμαι μπερδεμένη. Όταν το κάνω, θέλω να μπορώ να είμαι η καλύτερη μαμά και να έχω περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μου. Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα, ίσα που έχω λίγο χρόνο για τα σκυλιά μου και αυτό με αγχώνει» παραδέχεται. Το γεγονός πως μεγαλώνει τι αντίκτυπο έχει στη γυναικεία της ματαιοδοξία; «Ομολογώ πως, όταν άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες άσπρες τρίχες και οι πρώτες ρυτίδες, ναι, αγχώθηκα λίγο. Πιο πολύ γιατί εκεί συνειδητοποιείς πως ο χρόνος περνάει. Όλοι μεγαλώνουμε. Από την άλλη, βλέπω ομορφιά σε κάθε χρόνο που φεύγει, γιατί γίνομαι πιο σοφή. Αγαπώ, επίσης, όλες αυτές τις φιλίες που δημιούργησα μέσα στα χρόνια, γνωρίζοντας πως σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι είμαι μαζί με αγαπημένους μου ανθρώπους και αυτό με συγκινεί».



H Maria και ο Keven έχουν πέντε σκυλιά, τα οποία λατρεύουν. "Αγαπώ τα σκυλιά μας σαν να ήταν παιδιά μου και μπορώ να φανταστώ πως θα είμαι σαν μητέρα μέσα από αυτά" λέει η Maria. Η προοπτική να αποκτήσει παιδιά με τον Keven, με τον οποίο είναι 15 και πλέον χρόνια μαζί, την κάνει να αισθάνεται ασφαλής. "Ξέρουμε ο ένας τον άλλο απέξω και ανακατωτά".



Σε συνέντευξή της στο People το περασμένο καλοκαίρι, είχε περιγράψει την πρώτη γνωριμία της με το σύντροφό της, Keven Undergaro. «Ζούσα τότε στη Βοστόνη και ο ξάδελφός μου μου έλεγε πως, αν πάω στο LA, πρέπει να γνωρίσω τον παιδικό του φίλο, τον Keven, που ήταν σεναριογράφος στο MTV. Όταν πήγα, του είχα ετοιμάσει μια λίστα με πράγματα που μπορούσα να κάνω και εκείνος μου είπε πως όλο αυτό σημαίνει παραγωγή. Αρχίσαμε να δουλεύουμε μαζί. Τον έβρισκα πολύ όμορφο. Μου μιλούσε για τον πατέρα του, τον οποίο είχε χάσει από καρκίνο, και μου έλεγε πως είχε κάνει μέχρι και μαθήματα μασάζ για να απαλύνει τον πόνο της απώλειας. Και τότε σκέφτηκα πως αυτός ο άντρας είναι για μένα» είχε πει. «Ναι, το ήξερα από την πρώτη στιγμή» μου λέει, αν και παραδέχεται πως δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου. «Αστειεύεται πως το αναβάλει, γιατί κάθε φορά θεωρεί πως μπορεί να το κάνει καλύτερα! Όμως, φέτος του Αγίου Βαλεντίνου μιλήσαμε γι’ αυτό περισσότερο και νομίζω πως το βλέπουμε πιο συναισθηματικά όσο περνούν τα χρόνια. Ποιος ξέρει! Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει να κάνει με το αν αγαπιόμαστε, αυτό είναι το μόνο βέβαιο» τονίζει η Maria. «Μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια μαζί, είμαστε παντρεμένοι στις καρδιές και το μυαλό μας, οπότε μια τελετή δεν μας φαίνεται και απαραίτητη. Όμως, όσο μεγαλώνουμε, αποκτά και αυτή μια σημασία. Όταν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, θα σημαίνει πολύ περισσότερα από ό,τι πριν» εξηγεί. Ένα στοιχείο που θα δούμε πολύ έντονα στο σόου είναι η αγωνία του μπαμπά της για αυτόν το γάμο. Όλο αυτό την καταπιέζει; Η Μaria γελά. «Ο μπαμπάς μου μου βάζει κάθε μέρα τις φωνές. Ναι, με αγχώνει όλο αυτό, αλλά είναι γλυκό και επίσης λειτουργεί και σαν υπενθύμιση να μην παρασυρόμαστε τόσο από την καριέρα και τις υποχρεώσεις μας» εξηγεί, ενώ αποκαλύπτει πως ο μπαμπάς της δεν ήταν πάντα τόσο θετικός απέναντι στον άντρα της ζωής της. «Στην αρχή, ο μπαμπάς είχε ενοχληθεί που ο Keven δεν είναι Έλληνας. Επίσης, ο Keven ήταν το πρώτο μου αγόρι. Στο γυμνάσιο, δεν μου επιτρεπόταν να βγαίνω με αγόρια και είχα υπακούσει σε αυτό. Έτσι, ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε ένας άντρας στη ζωή μου και η πρώτη που δεν άκουσα τον μπαμπά μου. Περάσαμε δύσκολα στην αρχή. Όταν, όμως, ο μπαμπάς γνώρισε καλύτερα τον Kev, όλα άλλαξαν και τώρα νομίζω πως τον αγαπά πιο πολύ από ό,τι εμένα!» λέει γελώντας. «Πολύ Έλληνας τελικά ο μπαμπάς Κώστας» σχολιάζω και η Maria γελά. «Α, δεν φαντάζεσαι! Σκέψου πως οι γονείς μου, όταν ήμουν μικρή, δεν άφηναν να μιλάμε στο σπίτι αγγλικά, ήθελαν να κρατήσουμε την ελληνική γλώσσα. Είχαμε μόνο Έλληνες φίλους, ακούγαμε ελληνική μουσική και βλέπαμε μόνο ελληνική τηλεόραση και ταινίες! Όμως, είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και σήμερα ευγνωμονώ τους γονείς μου που με κράτησαν κοντά στις ελληνικές παραδόσεις. Πιστεύω πως συνέβαλε τόσο στην υγεία μου, όσο και στην επιτυχία και την ευτυχία μου». Όταν μιλά για την οικογένειά της, συγκινείται. «Οι γονείς μου δούλεψαν πολύ σκληρά στην Αμερική, για να έχω εγώ μια καλύτερη ζωή. Δούλευαν 365 μέρες το χρόνο. Ήθελα να πετύχω στη ζωή μου, για να μπορέσω να τους το ανταποδώσω κι εγώ, εξασφαλίζοντάς τους μια καλύτερη ζωή» εξηγεί. Ομολογεί, όμως, πως το δικό τους όνειρο (το να κάνει η Μaria οικογένεια και παιδιά) δεν είναι αυτή τη στιγμή προτεραιότητά της, αφού έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της. «Ξέρω πως κάποιοι θα το κρίνουν αρνητικά, αλλά πολύς κόσμος παίρνει αποφάσεις με βάση αυτό που πιστεύουν οι άλλοι πως είναι το σωστό και τελικά αυτό δημιουργεί προβλήματα. Έχω δει πολύ κόσμο να παντρεύεται το λάθος άνθρωπο, γιατί αυτόν ήθελαν οι γονείς του. Ή να ακολουθούν μια καριέρα ή έναν τρόπο ζωής απλά και μόνο γιατί αυτό είναι το κοινωνικά αποδεκτό. Αν όμως συμβεί αυτό, ζεις μια ζωή δυστυχισμένη, με όνειρα ανεκπλήρωτα. Κάποιες φορές, επίσης, προσπαθείς να βρεις υποκατάστατο σε υλικά αγαθά ή παράνομες σχέσεις. Αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν τη δύναμη να διεκδικήσουν αυτό που πραγματικά ήθελαν, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Είναι δύσκολο, αλλά εγώ αυτό κάνω. Κανείς δεν θέλει να ευχαριστήσει τους γονείς του περισσότερο από μένα, αλλά δεν θέλω να βασίζω τις αποφάσεις μου σε ό,τι θα πουν ή θα σκεφτούν οι άλλοι. Καταλαβαίνω πως πρέπει να είμαι προσεκτική και να μη χάσω την ευκαιρία να αποκτήσω παιδιά, αλλά πρέπει να γίνει όταν θα νιώθω έτοιμη. Είναι ένα μεγάλο δίλημμα, το οποίο αντιμετωπίζω καθημερινά» ομολογεί.



Λίγο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο, τη ρωτώ αν όντως θα τρέξει στο Μαραθώνιο της Βοστόνης στις 21 Απριλίου (η περσινή βομβιστική επίθεση είχε συγκλονίσει τον πλανήτη). «Όχι, δεν θα τρέξω. Μακάρι να το έκανα. Προσπαθώ να είμαι εκεί με το Extra για να καλύψω τη διοργάνωση, να στείλω μήνυμα ελπίδας και να τιμήσω και εγώ τα θύματα του περσινού Μαραθωνίου. Περισσότερο από όλα θέλω να είμαι εκεί για να δείξω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου. Είμαι Ελληνίδα, αλλά γεννήθηκα στη Βοστόνη και αυτό το κουβαλώ μέσα μου σε όλη μου τη ζωή».







H Maria με τον Keven και τους γονείς της.



Happy Couple: Ο Κώστας Μενούνος κατάγεται από το Άκοβο Αρκαδίας και η σύζυγός του, Λίτσα,από την Αλαγονία Μεσσηνίας. Ήταν 18 χρόνων όταν έφυγε από την Ελλάδα και εγκαταστάθηκε με το σύζυγό της στην Μασαχουσέτη.



Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης