Champions League: H Σίτι σόκαρε την Ρεάλ (1-2) στη Μαδρίτη και η Λιόν τη Γιουβέντους (1-0) - Δείτε τα γκολ

Champions League: H Σίτι σόκαρε την Ρεάλ (1-2) στη Μαδρίτη και η Λιόν τη Γιουβέντους (1-0) - Δείτε τα γκολ

Η Ρεάλ προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς αλλά η ανώτερη Σίτι κατάφερε να το γυρίσει μέσα σε πέντε λεπτά - Σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο μέρος και νίκη για την Λιόν απέναντι στην Γιουβέντους που στο δεύτερο μέρος πίεσε, αλλά δεν βρήκε γκολ

manchester-city--arthrou
Μια σπουδαία όσο και δίκαιη νίκη μέσα στην Μαδρίτη, με 2-1 και… ανατροπή, πήρε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Ρεάλ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των «16» του Champions League.

Η «λευκή βασίλισσα» πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 60’, με τον Ίσκο να πετυχαίνει γκολ ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο από την ασίστ του Βινίσιους, αλλά οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν την απάντηση και μάλιστα εις διπλούν…

Καθώς μέσα σε ένα διάστημα πέντε λεπτών είδαν τον Ζεσούς να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 78’ νικώντας στον αέρα τον Ράμος, που έκανε την 124η εμφάνιση του στο Champions League και πέρασε πρώτος στη σχετική λίστα.

Για να έρθει ο Στέρλινγκ, ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή στο ματς εννιά λεπτά νωρίτερα, στο 82’ και να κερδίσει πέναλτι από τον Καρβαχάλ. Πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ από την άσπρη βούλα ο Ντε Μπρόινε, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2!

Κι ενώ ο Ράμος αποβλήθηκε για 26η φορά στην καριέρα του στο 86ο λεπτό, με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί ανέτρεψε τον Ζέσους, χάνοντας έτσι τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Αγγλία στις 17 Μαρτίου.



Κάτι από τον παλιό καλό καιρό, θύμισε η Λιόν στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους, που επικράτησε 1-0 με γκολ του Τουσάρ στο 31’ και πήρε έστω και μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι Γάλλοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν δοκάρι στο 21’ με τον Τοκό-Εκαμπί και αιφνιδίασαν στο πρώτο μέρος την ιταλική ομάδα.

Κλείσιμο
Στην επανάληψη ο Σάρι έβγαλε τους αρνητικότατους Πιάνιτς και Κουαδράδο, είχε σημαντικές ευκαιρίες στο 69’ με τον Ντιμπάλα και στο 86’ με τον Ιγκουαϊν, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Το… απίθανο είναι πως η Γιούβε δεν έκανε σουτ εντός στόχου, κάτι που συμβαίνει για Τρίτη φορά (με Ατλέτικο το 2014 και με Αρσεναλ το 2006).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης