Ισπανία: MVP του Σούπερ Καπ ο μέσος της Ρεάλ που «κλάδεψε» τον Μοράτα της Ατλέτικο

Ισπανία: MVP του Σούπερ Καπ ο μέσος της Ρεάλ που «κλάδεψε» τον Μοράτα της Ατλέτικο

Δείτε βίντεο με τη φάση - Ο 21χρονος μέσος «κλάδεψε» τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης ο οποίος έβγαινε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης

klademareal
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίχτης του Σούπερ Καπ της Ισπανίας γιατί, μεταξύ άλλων, «κλάδεψε» τον Αλβάρο Μοράτα λίγο πριν το τέλος της παράτασης στην αναμέτρηση που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των «μερένχες».

Ο 21χρονος μέσος στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης στον μεγάλο τελικό της Ρεάλ με την Ατλέτικο, κυνήγησε τον Αλβάρο Μοράτα που έβγαινε απέναντι από τον Κουρτουά για να σκοράρει και έπεσε από πίσω στα πόδια του για να τον σταματήσει.



Κλείσιμο
Φυσικά το μαρκάρισμα τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, ωστόσο, ο Φεντερίκο Βαλβέρδε είχε γλιτώσει το γκολ για την ομάδα του, της επέτρεψε να διεκδικήσει το Super Cup στα πέναλτι κι εκεί η «βασίλισσα» αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια.

➡️ Federico Valverde sacrificed himself with a last chance tackle ❌ ➡️ Real Madrid won the Spanish Super Cup 🏆 Valverde was named Man of the Match. Absolute genius! 🙌

Δημοσιεύτηκε από Oh My Goal στις Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020


Ο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε συγγνώμη από τον Μοράτα για το τάκλιν. «Ζητώ συγγνώμη από τον Μοράτα. Δεν ήταν καλό αυτό που έκανα, αλλά έπρεπε να το κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος για το τρόπαιο. Όταν τελείωσαν τα πέναλντι, περίμενα και μετά έτρεξα μέσα στο γήπεδο. Με συνεχάρησαν αλλά η νίκη είναι όλων μας. Γι' αυτούς που έπαιξαν, γι' αυτούς που δεν αγωνίστηκαν και για εκείνους που μας συμβούλευσαν στο ημίχρονο. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την ομάδα».

Όσον αφορά την αντιμετώπιση που έλαβε τόσο από τον Ζινεντίν Ζιντάν όσο και από τον προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά το μαρκάρισε, αποκάλυψε: «Μόλις βγήκα, είχα πολύ θυμό μέσα μου γιατί άφησα την ομάδα μου με 10 παίχτες, ωστόσο, όλοι ήταν εκεί για να με βοηθήσουν. Ακόμη και ο Σιμεόνε με πλησίασε, κάτι το οποίο δεν το κάνει ο καθένας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης