Εύκολη ήταν η νίκη και η πρόκριση του Παναιτωλικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ιάλυσο καθώς στον επαναληπτικό του 4-0 του πρώτου αγώνα η ομάδα από το Αγρίνιο κέρδισε ξανά εύκολα με 5-1.
Ωστόσο ο αγώνας θα μείνει στην ιστορία για το αυτογκόλ παίχτη του Ιάλυσουμε το σκορ στο 2-0.
Όπως φαίνεται στο 48ο δευτερόλεπτο του βίντεο που ακολουθεί ο Τζελάι του Ιαλυσού δεν κατάφερε να διαχειριστεί σωστά την σέντρα από τα αριστερά με αποτέλεσμα να την στείλει στα δίχτυα της δικής του ομάδας.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.