ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ολιβέιρα - Το Σάββατο οι υπογραφές

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ολιβέιρα - Το Σάββατο οι υπογραφές

Ο 28χρονος Πορτογάλος φορ είναι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης και αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «κιτρινόμαυρους» το Σάββατο

oliveira_athens
Όπως αναμενόταν, μετά τον Ντανιέλε Βέρντε, στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, έφτασε και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα και το «Ελ. Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν οι άνθρωποι της Ένωσης για να τον οδηγήσουν στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει τις επόμενες μέρες και έως ότου βρει σπίτι, για να εγκατασταθεί μόνιμα.

Κατά την άφιξη βρίσκονταν και λίγοι φίλοι της ΑΕΚ, που καλωσόρισαν τον Ολιβέιρα και φυσικά έβγαλαν τις καθιερωμένες πλέον φωτογραφίες μαζί του...

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 28χρονος φορ θα περάσει αύριο το πρωί από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα μαζί με τους εκπροσώπους του θα επισκεφτεί τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκεί θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα στην Ένωση και θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις και οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ πλέον.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Πορτογάλος φορ να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση της νέας του ομάδας με αντίπαλο τον Βόλο αύριο το βράδυ (στις 20:00) στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: gazzeta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης